Bütçe
30.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
MacBook Air M1 2020 mevcut. Mac satılacak ve sadece iş için (Excel, Word, Meet, Zoom, çizim tableti vs.) kullanılacak; mümkünse kibar, hafif ve kaliteli bir ekran deneyimi sunan laptop alacağım. Dediğim gibi sadece iş, herhangi bir harici GPU ile işim yok, oyun için masaüstü sistemim var. Cidden aldığına değer derseniz bütçe 5.000 TL esneyebilir. Laptoptan hiç anlamam, işim gücüm masaüstü PC olduğu için.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Marka fark etmez; Intel, AMD ya da Snapdragon olması fark etmez. Windows kullanılacak.

Bunda da harici ekran kartı var GTX1650. İkinci el olma ihtimali var gibi geldi bana ama.

Çizim tableti grafik tasarım amaçlı kullanılacaksa renk doğrulu öneminden OLED olması önemli bence.
Arkadaşın paylaştığı Lenovo size uygun.

Bunda da harici ekran kartı var GTX1650. ikinci el olma ihtimali var gibi geldi bana ama.

MacBook Air M1 2020 mevcut. Mac satılacak ve sadece iş için (Excel, Word, meet, Zoom, çizim tableti vs.) Kullanılacak; mümkünse kibar, hafif ve kaliteli bir ekran deneyimi sunan laptop alacağım. Dediğim gibi sadece iş, herhangi bir harici GPU ile işim yok, oyun için masaüstü sistemim var. Cidden aldığına değer derseniz bütçe 5.000 TL esneyebilir. Laptoptan hiç anlamam, işim gücüm masaüstü PC olduğu için.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Marka fark etmez; Intel, AMD'ya da Snapdragon olması fark etmez. Windows kullanılacak.

Bütçe esnemiyorsa bunu:

Bütçe ezniyorsa bunu:

(Not: İkisi de kesinlikle alınacak modellerdir diğer modellere bakmaya gerek yok açıkçası bence)

Çizim tableti grafik tasarım amaçlı kullanılacaksa renk doğrulu öneminden OLED olması önemli bence.
Arkadaşın paylaştığı Lenovo size uygun.
Yok çizim değil. Sadece not alınıyor, basit işler. Kalem kullanma amaçlı yani grafik çizmek değil.

Ben çok kararsız kaldım arkadaşlar şimdi. Hangisini almalıyım? @talongod

Son düzenleme: