• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

30.000 TL'ye R5 5600G sisteme yükseltme tavsiyesi

Bütçe
30.000 TL
Hocam ne yapacak 1350W PSU'yu?

Olur hocam.

Hocam her şeye B580 önermeseniz mi artık? 30 bin lira bütçe var B580 diyorsunuz.

O sisteme B580 takarak maksimum verimi alabilir çünkü neden 30 bine komple bir şeyleri değiştirmeye çalışsın parası da cebine kalır. Bana bu upgrade daha mantıklı geldi o yüzden önerdim sistemi kötü değil çünkü.

Ben sistemi komple değiştirsin demedim zaten. 5060 Ti, B580'i tokatlar. Neden 5060 Ti alabilecekken B580 alsın?

Ben sistemi komple değiştirsin demedim zaten. 5060 Ti, B580'i tokatlar. Neden 5060 Ti alabilecekken B580 alsın?

Performans olarak aradaki 6 bin TL fiyat farkına değmez çünkü ikisinin de en ucuz fiyatlarını analiz edebilirsin.

Ya kardeş gerçekten fanboylardan çok sıkıldım. Adam 5060 Ti'a karşı B580 savunuyor. Sabır diliyorum kendime.

Kardeş sen hala ekran kartlarını dövüştürerek varlık göstermeye çalışıyorsun. Oysa ben sistemin tamamını stratejik verimlilikle okudum. 30 bin lira bütçesi olan adama daha fazlasını harca demek senin teknik sandığın duygusal açlığın. Bu teknolojiyle değil ego ile konuşmak. Ben fayda öneririm, sen tokatlama hayal edersin. Ben çözüm konuşurum kompleks değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…