Bütçe
30.000 TL
30.000 TL için S serisi herhangi bir tablet alınır mı? Hep 12 GB RAM ve 256 GB hafıza veriyorlar.

Peki bu içindeki verileri depolamak için ne yapmak gerekir? Eninde sonunda alan dolacak. Google One ile abonelik alıp Samsung telefon ile entegre yapılır mı? Ne kadar mantıklı?

İyi Sosyaller.

samsung ekran konusuda iyi iş çıkarıyor ve tabletlerde samsung keyifli bi seçim olacaktır. Depolama konusunda ise internet problemin yoksa çeşitli bulut depolama kullanılabilir veya type-c özellikli depolama birimleri alıp kolayca kullanabilirsiniz

30.000 TL için S serisi herhangi bir tablet alınır mı? Hep 12 GB RAM ve 256 GB hafıza veriyorlar.

Peki bu içindeki verileri depolamak için ne yapmak gerekir? Eninde sonunda alan dolacak. Google One ile abonelik alıp Samsung telefon ile entegre yapılır mı? Ne kadar mantıklı?

İyi Sosyaller.

Yeni Tab S11 aldım. Hoparlör kalitesinden hiç memnun kalmadım, iade şansım olsa iade ederdim fakat yokmuş. Boyut kişiden kişiye değişir fakat boyut olarak da hoşuma gitmedi. Keşke iPad mini alsaydım.

Yeni Tab S11 aldım. Hoparlör kalitesinden hiç memnun kalmadım, iade şansım olsa iade ederdim fakat yokmuş. Boyut kişiden kişiye değişir fakat boyut olarak da hoşuma gitmedi. Keşke iPad mini alsaydım.

Hocam, ben Google ekosistemini daha çok seviyorum. Ki şimdiye kadar herhangi bir Apple ürünü kullanmadım. Çok karışık geliyor, ya da daha önceden kullanmadığım için olabilir. Bir şey diyemiyorum o yüzden.

Google Drive hem telefona hem de tablete ekosistem olacak. Ayrıca, Apple ürünleri çok pahalı. Teknoloji devlerinden biri, nasıl başarıyor anlamıyorum.