30.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
30.000 TL

iyx

Başarılı
Merhaba, 30.000 TL kadar bütçem var ve 1-2 bin kadar esneyebilirim.
Nvidia yerine AMD olabilir fakat ne kaybedeceğimi de belirtirseniz sevinirim. Genellikle FPS oyunları oynuyorum.

Bu fiyata kendi bulduğum birkaç sistem var.

Attığın sistemler güzel. Ben 2. sistemi tercih ederdim.

Attığın sistemler güzel. Ben 2. sistemi tercih ederdim.
Hepsi neredeyse birbirine benziyor, bu yüzden kararsız kaldım. Neden ikincisi? Ayrıca yapabileceğim yükseltmeler var mı?
Bir arkadaşıma sorduğumda güç kaynağı sorun olabilir demişti.

Hepsi neredeyse birbirine benziyor, bu yüzden kararsız kaldım. Neden ikincisi? Ayrıca yapabileceğim yükseltmeler var mı?
Bir arkadaşıma sorduğumda güç kaynağı sorun olabilir demişti.

Maksimum bütçen nedir hocam ilk sistem 35k o yüzden soruyorum.
2. seçmemin nedeni bütçeni geçmemesi. 7700XT için 650W yeter.

Bütçe çıkarsa buna bakabilirsin işlemciyi de 7500F veya R5 7600 yapabilirsin paran olduğunda.

1. Sistemin Anakartı sanki 2. sistemden daha iyi.

RX7700XT var bende alma kankam alma aldırtma kimseye saçma saçma sorunlarla uğraşırsın ben en yakın zamanda iade etmeye çalışacağım bir şekilde alma 4060ti 8gb al ama onu alma.

Hem FPS oynuyorum diyorsun ben yaşadğımı sorunu söylim sana. Valorant ve csde oyunum akmıyor sanki sens düşüyor gibi oluyor adam görünce.

RX7700XT var bende alma kankam alma aldırtma kimseye saçma saçma sorunlarla uğraşırsın ben en yakın zamanda iade etmeye çalışacağım bir şekilde alma 4060ti 8gb al ama onu alma.
Ne gibi sorunlar var? Ben 5 yıldır AMD kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

Konuda söylediğim gibi, 30 bin kadar ancak 2-3 bin kadar esneme yapabiliyorum.

Ne gibi sorunlar var? Ben 5 yıldır AMD kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

Konuda söylediğim gibi, 30 bin kadar ancak 2-3 bin kadar esneme yapabiliyorum.
Yazdım oraya kart kötü değil güç olarak iyi ama driver çöp uygulama çöp valorant kartı zorlamıyor işlemci yüzde yüz kullanıyor darğboğaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…