Bütçe
30.000 TL
Hazır sistem alma derim, eğer diyorsan FP benim için önemli o zaman al ancak hazır sistemlerde bu fiyatlarda bir şeylerden sürekli kısılır.

Hazır sistem alma derim, eğer diyorsan FP benim için önemli o zaman al ancak hazır sistemlerde bu fiyatlarda bir şeylerden sürekli kısılır.
Tavsiyeye vakit yok, şu an TL değer kaybediyor. Her geçen saniye kayıptayız.
FP benim için önemli, ayrıca bir şeylerden kısılmasa zaten sistemin fiyatı en az %25 daha fazla artar.

Stok soğutucuyla bence kullanmayın hocam kısa vadede bir şey olmaz ama ilerleyen zamanlarda ısınabilir.
İlk sistemde kule tipi soğutucu ve anakart artısı için o fiyata değer mi dersiniz? Öyleyse onun için yükselebilirim.

Son düzenleme:
Güç kaynağının değişik olduğunu fark ettim, yükseltme gerekir mi? RAM'leri Kingston Beast Black 16 GB 5600MHz CL36 olarak seçtim.

600W yeter mi emin değilim bence özelleştirme kısmından 700W yapmak daha iyi olur toplamda 36.500 yapıyor iyizico ile ödersen 35.5k edecek hocam.

Bu sisteme de bakabilirsin bütçen olduğu zaman işlemciyi yükseltirsin.

Tavsiyeye vakit yok, şu an TL değer kaybediyor. Her geçen saniye kayıptayız.
FP benim için önemli, ayrıca bir şeylerden kısılmasa zaten sistemin fiyatı en az %25 daha fazla artar.
O zaman bütçen kısıtlı olduğu için hazır sistem alabilirsin, kişiden kişiye değişir şahsen ben hazır sistem almam.

Merhaba, 30.000 TL kadar bütçem var ve 1-2 bin kadar esneyebilirim.
Nvidia yerine AMD olabilir fakat ne kaybedeceğimi de belirtirseniz sevinirim. Genellikle FPS oyunları oynuyorum.

Bu fiyata kendi bulduğum birkaç sistem var.

FPS oyunları için 7500F fazlasıyla yeterli. Örnek veriyorum Valorant oynuyorsan rahatlıkla +400 FPS alırsın minimum. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi 2.sistem güzel duruyor.