Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Ne kadar sıklıkla duş alıyorsun?
Ne kadar sıklıkla şampuanla duş alıyorsun?
seeraddar 40
Üstün
Ne kadar sıklıkla duş alıyorsun?
Her gün duş alıyorum, haftada 2 kere şampuan kullanıyorum.
- Makaleler
- 10
Yaz günleri duş sıklığı normal ancak saçını daha az yıkamaya özen göstermeyi dene, kimyasalları saçına vurmadan önce bir saçın kendi yağ dengesini sağlamasına izin vermelisin.Her gün duş alıyorum, haftada 2 kere şampuan kullanıyorum.
Günlük aldığın duşlarda saçını çok ıslatmamaya özen göster ya da yüzeysel olarak ıslat köklerine kadar inme.
Şampuan olarak ne kullanıyorsun?
seeraddar 40
Üstün
Şunu kullanıyorum:Yaz günleri duş sıklığı normal ancak saçını daha az yıkamaya özen göstermeyi dene, kimyasalları saçına vurmadan önce bir saçın kendi yağ dengesini sağlamasına izin vermelisin.
Günlük aldığın duşlarda saçını çok ıslatmamaya özen göster ya da yüzeysel olarak ıslat köklerine kadar inme.
Şampuan olarak ne kullanıyorsun?
Bioxcin Quantum Şampuan – Kuru ve Normal Saçlar İçin – 3x300 ml – Dökülme ve İncelme Karşıtı – Bio-Activ Peptit, BioComplex B11, Bal ve Mentol İçerikli : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Duştan sonra da şundan azıcık nemli saça sürüyorum.
- Makaleler
- 10
@seeraddar, doktor kontrolü ile mi bu şampuanları kullanmaya karar verdin? Yoksa aile tavsiyesi ya da kendi isteğinle mi? Doktor kontrolü ile ise yapacak pek bir şey yok zaten.
seeraddar 40
Üstün
@seeraddar, doktor kontrolü ile mi bu şampuanları kullanmaya karar verdin? Yoksa aile tavsiyesi ya da kendi isteğinle mi? Doktor kontrolü ile ise yapacak pek bir şey yok zaten.
Kendi isteğimle. Market şampuanları kullanmak istemediğim için 2 senedir bunu kullanıyorum.
- Makaleler
- 10
Değiştirmeni tavsiye ederim ya da direkt doğal işlere giriş. Sabun filan da etkilidir.Kendi isteğimle. Market şampuanları kullanmak istemediğim için 2 senedir bunu kullanıyorum.
Özel olarak dökülme karşıtı kullandığın için bunu tavsiye ederim, saç köklerini besleyecektir. Ek olarak hem şampuan hem de bakım kremi içerdiğinden saçlarının şekil almasına da yardımcı olacaktır, dene bir süre: https://www.trendyol.com/head-shoulders/head-shoulders-330-ml-sampuan-1-1-kadinlara-ozel-p-809388494
Adına takılma.
İsteğim saç maskesi gibi kimyasallara çok bulaşmaman. Şampuanlar yeterince mahvediyor saçlarımızı, o sebeple daha fazla kimyasala ihtiyaç yok.