Arkadaşlar selam, yaklaşık 2 aydır GTA Online'a girmiyorum. En son malikaneleri satın alıp oyundan çıkmıştım. Fakat bugün e-posta hesabıma 1 ay boyunca ban yediğime dair bir e-posta gelmiş. Aldığım her şey sıfırlanacakmış. Bu nasıl oluyor ve nasıl çözebilirim, bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Yok, oyunu 2 yıldır oynuyorum yani online kısmını paraları kendim kastım heist'lerle.Şöyle oluyor; hesabına para bastıysan ve bir anda malikane, en lüks araçları tek gecede satın aldıysan, Rockstar algılayıp banı yapıştırıyor. Hesabı da sıfırlıyor.
Ban wave denilen bir şey var. Atıyorum, bugün hileyle para bastın, girdin, her şeyi satın aldın. Sonucunda 2 ay sonra ban yersen, 2 ay önce yaptığın o hareketten dolayı oluyor. Rockstar'ın ban dalgasına yakalanıyorsun. Hileyle veya bug'la para basanlar genelde parayı yavaş yavaş günlere bölerek harcar. Eğer ben emeğimle kastım diyorsan da false positive yemişsin; mail atıp destek istemelisin.Yok, oyunu 2 yıldır oynuyorum yani online kısmını paraları kendim kastım heist'lerle.
Eyvallah hocam.Ban wave denilen bir şey var. Atıyorum, bugün hileyle para bastın, girdin, her şeyi satın aldın. Sonucunda 2 ay sonra ban yersen, 2 ay önce yaptığın o hareketten dolayı oluyor. Rockstar'ın ban dalgasına yakalanıyorsun. Hileyle veya bug'la para basanlar genelde parayı yavaş yavaş günlere bölerek harcar. Eğer ben emeğimle kastım diyorsan da false positive yemişsin; mail atıp destek istemelisin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-
-