mustaf

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar selam, yaklaşık 2 aydır GTA Online'a girmiyorum. En son malikaneleri satın alıp oyundan çıkmıştım. Fakat bugün e-posta hesabıma 1 ay boyunca ban yediğime dair bir e-posta gelmiş. Aldığım her şey sıfırlanacakmış. Bu nasıl oluyor ve nasıl çözebilirim, bilen var mı?

Şöyle oluyor; hesabına para bastıysan ve bir anda malikane, en lüks araçları tek gecede satın aldıysan, Rockstar algılayıp banı yapıştırıyor. Hesabı da sıfırlıyor.

Yok, oyunu 2 yıldır oynuyorum yani online kısmını paraları kendim kastım heist'lerle.
Ban wave denilen bir şey var. Atıyorum, bugün hileyle para bastın, girdin, her şeyi satın aldın. Sonucunda 2 ay sonra ban yersen, 2 ay önce yaptığın o hareketten dolayı oluyor. Rockstar'ın ban dalgasına yakalanıyorsun. Hileyle veya bug'la para basanlar genelde parayı yavaş yavaş günlere bölerek harcar. Eğer ben emeğimle kastım diyorsan da false positive yemişsin; mail atıp destek istemelisin.

Ban wave denilen bir şey var. Atıyorum, bugün hileyle para bastın, girdin, her şeyi satın aldın. Sonucunda 2 ay sonra ban yersen, 2 ay önce yaptığın o hareketten dolayı oluyor. Rockstar'ın ban dalgasına yakalanıyorsun. Hileyle veya bug'la para basanlar genelde parayı yavaş yavaş günlere bölerek harcar. Eğer ben emeğimle kastım diyorsan da false positive yemişsin; mail atıp destek istemelisin.

Eyvallah hocam.