Herkese selam.

30.000TL bütçem var daha üstüne en fazla 2-3K çıkabilirim. Hepsiburada'dan alacağım 9 taksit özelliği olduğu için. GTA V, ETS, Far Cry, Call of Duty tarzı oyunları sıkıntısız oynatabilecek bir gaming laptop lazım önerdiğiniz varsa fikirlerinize açığım 🙏🏿

Ayrıca aşağıdaki modele içim sindi, onu da yorumlarsanız sevinirim.

Bende bir öneri yapayım, 105W 4050 var içerisinde. Ayrıca tek modül 12 GB RAM'e sahip. İleride bir 12 daha takılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 64 GB RAM'e kadar da yükseltmek mümkün. Seçenek olması adına atıyorum, yukarıdaki cihazlar da bu cihazda alınabilir.

Teşekkür ederim, bende Hepsiburada'da görmüştüm Lenovo LOQ'u ama bu modeli çok güzelmiş bunu da ekledim listeye çok teşekkürler.

Hocam bu modelde üstteki arkadaşın attığı ile aynı sanırsam ama N11 üzerinden alamam maksimum 3 taksit yapıyor o da beni maddi olarak aşar ayda 11k.

Hocam bu modelde üstteki arkadaşın attığı ile aynı sanırsam ama N11 üzerinden alamam maksimum 3 taksit yapıyor o da beni maddi olarak aşar ayda 11k.
Aynı değil arkadaşın attığı 4050 versiyonu benim attığım 4060 versiyonu. Ama bütçeniz çıkmıyorsa diğer arkadaşların önerilerine bakabilirsiniz. Özellikle 4050'li LOQ gayet iyi ancak iGPU olmadığı için pil ömrü biraz düşük kalacaktır haberiniz olsun.