EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Bir arkadaşa 20.000TL-30.000TL bütçe ile üniversite için laptop alınacak ancak 30.001TL bile olamazmış, benim bildiğim çoğu iyi laptop şu an 30k geçtiği için maalesef ben kendisine öneremedim bu yüzden sizden hem üniversitede iyi iş yapacak (pil olsun, ekran olsun), hem de oyun performansı kötü olmayan laptop önerilerinizi bekliyorum.

Üniversite için gaming laptop önermiyorum hocam, illa önereceksek de Recep Hocamın attığı cihaz gayet makul fakat bataryası düşük geldi bana. Yine de az buçuk oyun oynatır, iş yapar.

Üniversite için gaming laptop önermiyorum hocam, illa önereceksek de Recep Hocamın attığı cihaz gayet makul fakat bataryası düşük geldi bana. Yine de az buçuk oyun oynatır, iş yapar.
Arkadaş zaten oyun oynayan birisi, kasayı sattı laptop alacak, o yüzden söyledim, sadece ofis bilgisayarı önermek istemem kendisine.

Birkaç gün gecelik faize yatırıp 199 lira gelince şundan alsın. 3050 4050 falan almaktan iyidir. Laptop GPU'larının adında 3050 falan yazdığına bakma utanmasa PC'lerdeki iGPU'lardan dayak yiyecek.

Faiz haramsa ve 30001 bile olmama kararı kesinse de şu;

Arkadaşınıza söyleyin eğer 199 TL geçebilirse 4060 var. Ki 4050 ile arasında ciddi bir performans farkı var: Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NJTX i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Hâlâ geçemem diyorsa da:

Son düzenleme:
Bu otuz bini vahiyle falan rüyasında Allah mı söylemiş, ha 30 ha 30,2 ne fark eder?

Aradaki performans farkı büyük, yoksa da daha ucuz olanları alsın F/P oranını katletsin.

Babası en fazla 25k veririm ben demiş arkadaşında biriktirdiği 5K sı var, bu yüzden.