Beyazıt 16

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi Sosyaller;

3-4 yıldır Ryzen 5 3500U Vega 8'li bir laptop kullanıyorum ve bir zaman sonra bu laptopu satıp, yeni bir hazır sistem veya laptop alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Hazır sistemde işlemci AMD olursa çok iyi olur Intel'i çok sevmiyorum. Ekran kartı AMD veya NVIDIA fark etmez, DDR5 bir sistem olursa daha iyi olur geleceğe yönelik.

Bilgisayarda bol bol oyun oynarım ve oynadığım oyunlar, Uncharted, RDR2, GTA 5 gibi sistemi kullanan oyunlar.
Arada yazılım ile uğraşıyorum.

Laptop;

Hazır sistem;

Selam dostlar, iyi Sosyaller;

3-4 yıldır Ryzen 5 3500U Vega 8'li bir laptop kullanıyorum ve bir zaman sonra bu laptopu satıp, yeni bir hazır sistem veya laptop alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Hazır sistemde işlemci AMD olursa çok iyi olur Intel'i çok sevmiyorum. Ekran kartı AMD veya NVIDIA fark etmez, DDR5 bir sistem olursa daha iyi olur geleceğe yönelik.

Bilgisayarda bol bol oyun oynarım ve oynadığım oyunlar, Uncharted, RDR2, GTA 5 gibi sistemi kullanan oyunlar.
Arada yazılım ile uğraşıyorum.

Laptop;

Hazır sistem;
Victus alma. Nitro 5i alabilirsin.

3. Sistemi veya Sunrise 4070 al bence.

Victus'un kötü yönleri nedir sizce? Ben internette baktığımda soğutması vesaire iyi diyorlardı. Ancak çevremde Nitro alma diyen çok kişi var.
Sogutmasi iyi degil. Limitli oldugu icin isinmiyor (AMD versiyonlari 20-30W 80 derece gibi saçma sicakliklarda calisyor.)
Tek SSD slotu var. SATA ile 2. M.2 slotu yok.
Bazi modellerin ekran kalibrasyon sorunlari var.
vs. vs.
Kisacasi ayni paraya Nitro varken alma. Ha tabii ikisi de 30K'dir Victus 4060'dir Victus al derim o zaman.

Nitro'nun tek eksisi ekran ama cok iyi ekran kullanmadiysaniz sorun cikmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutmasi iyi degil. Limitli oldugu icin isinmiyor.
Tek SSD slotu var. SATA ile 2. M.2 slotu yok.
Bazi modellerin ekran kalibrasyon sorunlari var.
vs. vs.
Kisacasi ayni paraya Nitro varken alma. Ha tabii ikisi de 30K'dir Victus 4060'dir Victus al derim o zaman.

Nitro'nun tek eksisi ekran ama cok iyi ekran kullanmadiysaniz sorun cikmaz.

Laptop alırsam 27 inç 2K monitör ile kullanacağım ancak Nitro'nun ekranı VA panel mi yoksa IPS mi baktım ancak bulamadım.

Victus'ta 2 SSD slotu yoksa olmaz hocam ben laptopu aldığım zaman 2.bir SSD takacağım.

Laptop alırsam 27 inç 2K monitör ile kullanacağım ancak Nitro'nun ekranı VA panel mi yoksa IPS mi baktım ancak bulamadım.

Victus'ta 2 SSD slotu yoksa olmaz hocam ben laptopu aldığım zaman 2.bir SSD takacağım.

O zaman masaüstü alın bence daha iyi.