Laptop alırsam 27 inç 2K monitör ile kullanacağım ancak Nitro'nun ekranı VA panel mi yoksa IPS mi baktım ancak bulamadım.

Victus'ta 2 SSD slotu yoksa olmaz hocam ben laptopu aldığım zaman 2.bir SSD takacağım.

Victus tek M.2 slotu var. SATA ile 2. yok yani.

Nitro'nun ekrani IPS olmasi lazim. @106 biliyordur. Iyi panel kullanmadiysan sorun olmaz. Kendimde Nitro 5, Thinkpad, G900 ve Latitude kullanıyorum ancak retina ekran kullanmadigim icin cok farkini gormuyorum. Sorun cikmaz yani.

A620 anakartlara iyi değil diyorlar, onun yerine B650 anakart alsam nasıl olur sizce?
Ileri donukluk icin daha iyi olur. Iyi bir A620 yeterli ancak.

Victus tek M.2 slotu var. SATA ile 2. yok yani.

Nitro'nun IPS olmasi lazim. @106 biliyordur. Iyi panel kullanmadiysan sorun olmaz. Kendimde Nitro 5, Thinkpad, G900 ve Latitude kullanıyorum ancak retina ekran kullanmadigim icin cok farkini gormuyorum. Sorun cikmaz yani.

Çok üst düzey ekran kullanmadım o yüzden dediğiniz gibi sorun olacağını zannetmiyorum, zaten mağazada bakmıştım Nitro'ya ancak çevrem alma deyince vazgeçtim.

Sadece anakartı değiştirmeye el veriyor bütçem ancak RAM ve PSU'yu ise zaman içinde değiştiririm. Teşekkür ederim. :)

Anakart degistirmene gerek yok. Cooler Master, MSI, ASUS, NZXT gibi bir markadan sivi sogutma al. Stok sogutucu cok iyi degil.

RAM ve sivi sogutma al. Anakart ve PSU'ya pek gerek yok.

Sadece anakartı değiştirmeye el veriyor bütçem ancak RAM ve PSU'yu ise zaman içinde değiştiririm. Teşekkür ederim. :)

130-200 TL bir şeydi RAM. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok

Anakart degistirmene gerek yok. Cooler Master, MSI, ASUS, NZXT gibi bir markadan sivi sogutma al. Stok sogutucu cok iyi degil.

RAM ve sivi sogutma al. Anakart ve PSU'ya pek gerek yok.
hocam bence anakart soğutucudan daha mantıklı.Anakarta parayı versin.Soğutucu sonra alınır.

130-200 TL bir şeydi RAM. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok

hocam bence anakart soğutucudan daha mantıklı.Anakarta parayı versin.Soğutucu sonra alınır.
7500F stok sogutucu ile kullanilacak bir islemci degil. Ileride R9 7900X takarim demiyorsa arkadas anakrti yukseltmesine gerek yok.

Laptop alırsam 27 inç 2K monitör ile kullanacağım ancak Nitro'nun ekranı VA panel mi yoksa IPS mi baktım ancak bulamadım.

Victus'ta 2 SSD slotu yoksa olmaz hocam ben laptopu aldığım zaman 2.bir SSD takacağım.
IPS fakat 4050 alınmaz bu bütçeye.