Selam. Zamlardan etkilenmemek için yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Hazır sistem önerileriniz var mı? Bütçem 30-35 bin TL civarı. Bir de bu ekran kartlarına falan fazla zam gelecekmiş en geç ne zaman almalıyım bilgisayarı, mesela bu sene sonuna kadar alamazsam seneye ne zaman almalıyım son çare?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺35.000
Birkaç gün önce haberini okudum. Ekran kartlarına zam yolda. Bellekler aldı başını gitti zaten. Diğer yandan yılbaşı yaklaşıyor ve zamsız geçireceğimizi hiç sanmıyorum. 30-35 aralığında DDR4 alabilirsin diye düşünüyorum ve tahminimce Ryzen5-5600 işlemicili ve RTX 4060Ti 8GB / 5060 8 GB / 9060XT 8 GB ekran kartlı olur.Selam. Zamlardan etkilenmemek için yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Hazır sistem önerileriniz var mı? Bütçem 30-35 bin TL civarı. Bir de bu ekran kartlarına falan fazla zam gelecekmiş en geç ne zaman almalıyım bilgisayarı, mesela bu sene sonuna kadar alamazsam seneye ne zaman almalıyım son çare?
Birkaç gün önce haberini okudum. Ekran kartlarına zam yolda. Bellekler aldı başını gitti zaten. Diğer yandan yılbaşı yaklaşıyor ve zamsız geçireceğimizi hiç sanmıyorum. 30-35 aralığında DDR4 alabilirsin diye düşünüyorum ve tahminimce Ryzen 5-5600 işlemicili ve RTX 4060 Ti 8 GB / 5060 8 GB / 9060XT 8 GB ekran kartlı olur.
Ben zaten öyle sistemler arıyorum fazlada yüksek bir şey aradığım yok yani. Hazır sistem varsa atabilir misiniz hocam size zahmet. Sizin de dediğiniz gibi işlemci ve ekran kartları arayışım o türlerde ama ben düzgün bir şeyler pek bulamadım yani. Eğer bakabilme şansınız varsa iyi olur.
Geçici olarak stok soğutucu kullanıcam. Fiyatı 35.500TL tutuyor.
Tüm ekipmanlarım var zaten yakın zamanda yenilemiştim tek kasa eksiğim var yani.
Bu sisteme 35.000 TL vericeğinize çevrenize dağıtın daha çok zevk alırsınız.Ben zaten öyle sistemler arıyorum fazlada yüksek bir şey aradığım yok yani. Hazır sistem varsa atabilir misiniz hocam size zahmet. Sizin de dediğiniz gibi işlemci ve ekran kartları arayışım o türlerde ama ben düzgün bir şeyler pek bulamadım yani. Eğer bakabilme şansınız varsa iyi olur.
Eki Görüntüle 207351
Geçici olarak stok soğutucu kullanıcam. Fiyatı 35.500TL tutuyor.
Tüm ekipmanlarım var zaten yakın zamanda yenilemiştim tek kasa eksiğim var yani.
Çöp oğlu çöp bir sistem.
Hazır olması şart değilse sıfır 7500F sistem çıkar, ekran kartı 2. elden oluyor tabii.
Valla hazır almam lazım reis. İkinci elle uğraşmak istemiyorum.Bu sisteme 35.000 TL vericeğinize çevrenize dağıtın daha çok zevk alırsınız.
Çöp oğlu çöp bir sistem.
Hazır olması şart değilse sıfır 7500F sistem çıkar, ekran kartı 2. elden oluyor tabii.