30 bin lira bütçeli en iyi oyun performanslı laptop önerisi

sametkarakas

Yetkin
Maksimum 30 bin lira bütçemle alabileceğim en iyi oyun performansı veren bilgisayarı almak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Yüksek lisans öğrencisiyim ve oyun oynamayı seviyorum.
Sadece oyun mu oynanacak yani? 1. ve 2. attığım oyun konsolu. 30.000TL'ye Laptop almanızı tavsiye etmem ancak yine de 3. sırada bi' tanesine yer verdim. Ancak 1. attığım kadar iyi oyun performansını net bir şekilde vermez. Bu arada 1. ve 2. arasındaki farkı açıklayayım; 1. attığım modelin işlemcisi 2. attığım modelden daha fazla çekirdeğe sahip. Bu sebeple oyunların bir kısmında daha iyi çalışır. 2. attığım ise çekirdek az olsa da Oled ekrana sahip. Bu sebeple oyunları daha iyi görebilirsiniz. (Bağımlılık yapabilir.)

1- https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.7

2- https://www.hepsiburada.com/steam-deck-oled-512gb-ithalatci-garantili-p-HBCV00005TR9VJ?magaza=Fly Technology&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.89.9

3- LENOVO IP3 R7-5800H 82K2023DTX001 16GB 512GB R - PttAVM.com - 2024

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kardeşim yanıtların için teşekkür ederim ama ben laptop arıyorum diyorum sen bana konsol öneriyorsun ısrarla.
3. attığım Laptop ancak bütçe yükseltmeden Laptop almanı tavsiye etmem.

Ek: Hocam yanlış anlamayın ama 30.000TL'ye Laptop alırsanız Valorant'ı, CS'yi falan oynarsınız. Büyük bütçeli oyunlarda yere yapışıp kalır.

Bu fiyata 4050'li cihazlar var. Neden 3050.

Laptop alırsanız Valorant'ı, CS'yi falan oynarsınız. Büyük bütçeli oyunlarda yere yapışıp kalır.

Az daha abart hocam az olmuş bu abartı yok Google zor girer.

Lenovo LOQ 15ARP9 83JC006ATR AMD Ryzen 7 7435HS 15.6 gayet güzel 4050 kartlı laptop alınır ve her oyunu oynarsın bende de 4050 var 30.000e aldım şu anda God of War: Ragnarok standart ayarda 80sabit FPS oynuyorum. Çok seviyorsunuz bir şeyleri abartmayı bari altı dolu abartın.

Oyun içi görüntü kaliteside bu seviyede hani gayet taş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…