Hocam yeni ekran kartı denemek istermisiniz? Aslında ARC serisine sahip ekran kartları var ancak yeni çıkış yaptılar. Bu arada baktım 4050'li modellerin çoğu 40Watt.

Az daha abart hocam az olmuş bu abartı :D yok Google zor girer.

Lenovo LOQ 15ARP9 83JC006ATR AMD Ryzen 7 7435HS 15.6 gayet güzel 4050 kartlı laptop alınır ve her oyunu oynarsın bende de 4050 var 30.000e aldım şu anda God of War: Ragnarok standart ayarda 80sabit FPS oynuyorum. Çok seviyorsunuz bir şeyleri abartmayı bari altı dolu abartın.

Oyun içi görüntü kaliteside bu seviyede hani gayet taş gibi.

Eki Görüntüle 87348
Akakçe'de göstermiyordu. Bu arada hocam isterseniz Akakçe'ye bir bakın.

Lenovo LOQ 15ARP9 83JC006ATR AMD Ryzen 7 7435HS 15.6 gayet güzel 4050 kartlı laptop alınır ve her oyunu oynarsın bende de 4050 var 30.000e aldım şu anda God of War: Ragnarok standart ayarda 80sabit FPS oynuyorum. Çok seviyorsunuz bir şeyleri abartmayı bari altı dolu abartın.

Eki Görüntüle 87348
Bu Laptop'a bi' de Fedora kurarsın üstüne Bore-Kernel desen CS 2'de bedava 40FPS fazla alıyorsun. Laptop harika bu arada. Umarım indirim 1.5 ay sürer. Bende alırım büyük ihtimalle.

Eki Görüntüle 87348

Sadece oyun mu oynanacak yani? 1. ve 2. attığım oyun konsolu. 30.000TL'ye Laptop almanızı tavsiye etmem ancak yine de 3. sırada bi' tanesine yer verdim. Ancak 1. attığım kadar iyi oyun performansını net bir şekilde vermez. Bu arada 1. ve 2. arasındaki farkı açıklayayım; 1. attığım modelin işlemcisi 2. attığım modelden daha fazla çekirdeğe sahip. Bu sebeple oyunların bir kısmında daha iyi çalışır. 2. attığım ise çekirdek az olsa da Oled ekrana sahip. Bu sebeple oyunları daha iyi görebilirsiniz. (Bağımlılık yapabilir.)

1- https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.7

2- https://www.hepsiburada.com/steam-deck-oled-512gb-ithalatci-garantili-p-HBCV00005TR9VJ?magaza=Fly Technology&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.89.9

3- LENOVO IP3 R7-5800H 82K2023DTX001 16GB 512GB R - PttAVM.com - 2024

Son düzenleyen: Moderatör:
@Geraltın kılıcı konu sahibi laptop istemiş, sen ise konsol önermişsin. Bravo, konuya bir gram faydan dokunmamış.

Konuyu gelecek olursam: Şahsen Lenovo LOQ almanızı tavsiye ederim. Bütçeyi 2-3 bin lira daha artırabilirseniz şunu alın:
Yoksa üstteki modeli alın:

Tabii bu laptoplar 8 GB. Günümüzde pek de yeterli değiller. RAM yükseltmesi şart. Eğer bunun alternatifi olan iyi bir laptop varsa @mortem.dll bulunamadı veya @Ruindry öneride bulunabilir. Benim kabaca söyleyebileceğim bunlar.

Akakçe'den lütfen bakın. Ben sadece oradan baktım.
Al baktım ne oldu? Daha da uzatıp kendinizi daha da rezil etmek istiyorsanız ben devam ederim sorun yok.

@Geraltın kılıcı konu sahibi laptop istemiş, sen ise konsol önermişsin. Bravo, konuya bir gram faydan dokunmamış.

Konuyu gelecek olursam: Şahsen Lenovo LOQ almanızı tavsiye ederim. Bütçeyi 2-3 bin lira daha artırabilirseniz şunu alın:
Yoksa üstteki modeli alın:

Tabii bu laptoplar 8 GB. Günümüzde pek de yeterli değiller. RAM yükseltmesi şart. Eğer bunun alternatifi olan iyi bir laptop varsa @mortem.dll bulunamadı veya @Ruindry öneride bulunabilir. Benim kabaca söyleyebileceğim bunlar.
Maksimum 30K bütçe ile bu modeli almak makul olur. Bütçeyi 2-3K daha esnetebilirsek 4060'lı bir model bulabiliriz.

@sametkarakas

Al baktım ne oldu? Daha da uzatıp kendinizi daha da rezil etmek istiyorsanız ben devam ederim sorun yok.
Bende neden sadece bunlar var?

Desktop Screenshot 2024.10.02 - 13.48.22.27.webp

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.10.02 - 13.47.41.97.webp
    Desktop Screenshot 2024.10.02 - 13.47.41.97.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 65