30 bin lira bütçeli en iyi oyun performanslı laptop önerisi

Hocam yeni ekran kartı denemek istermisiniz? Aslında ARC serisine sahip ekran kartları var ancak yeni çıkış yaptılar. Bu arada baktım 4050'li modellerin çoğu 40Watt.

Akakçe'de göstermiyordu. Bu arada hocam isterseniz Akakçe'ye bir bakın.

Bu Laptop'a bi' de Fedora kurarsın üstüne Bore-Kernel desen CS 2'de bedava 40FPS fazla alıyorsun. Laptop harika bu arada. Umarım indirim 1.5 ay sürer. Bende alırım büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Geraltın kılıcı konu sahibi laptop istemiş, sen ise konsol önermişsin. Bravo, konuya bir gram faydan dokunmamış.

Konuyu gelecek olursam: Şahsen Lenovo LOQ almanızı tavsiye ederim. Bütçeyi 2-3 bin lira daha artırabilirseniz şunu alın:
Yoksa üstteki modeli alın:

Tabii bu laptoplar 8 GB. Günümüzde pek de yeterli değiller. RAM yükseltmesi şart. Eğer bunun alternatifi olan iyi bir laptop varsa @mortem.dll bulunamadı veya @Ruindry öneride bulunabilir. Benim kabaca söyleyebileceğim bunlar.

Önerdiğiniz Laptoplara ram yükseltmesini yapabilir miyim? Ve R7 vs İ5 yaparsak hangi işlemci daha iyi?

Akakçe'den lütfen bakın. Ben sadece oradan baktım.
Al baktım ne oldu? Daha da uzatıp kendinizi daha da rezil etmek istiyorsanız ben devam ederim sorun yok.

Maksimum 30K bütçe ile bu modeli almak makul olur. Bütçeyi 2-3K daha esnetebilirsek 4060'lı bir model bulabiliriz.

@sametkarakas

Bende neden sadece bunlar var?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.10.02 - 13.47.41.97.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…