Bütçe
30.000 TL
Hocalarım galiba A56 alacağım çünkü son günlerde fiyat farkı hem yaşadığım bölgede hem de internette uçurum denilebilecek kadar çoğaldı.

Oyun oynama hevesim geçti. Ayrıca Çin menşeili telefonlar bi' tık kalitesizmiş gibi göründü gözüme. Ayrıca A56 fiyatına göre çok iyi.

Hocalarım galiba A56 alacağım çünkü son günlerde fiyat farkı hem yaşadığım bölgede hem de internette uçurum denilebilecek kadar çoğaldı.

Oyun oynama hevesim geçti. Ayrıca Çin menşeili telefonlar bi' tık kalitesizmiş gibi göründü gözüme. Ayrıca A56 fiyatına göre çok iyi.
S24Fe’ye çıkmaya çalışın hocam.

S24Fe’ye çıkmaya çalışın hocam.
Hocam ben de isterdim aralarındaki fiyat farkına değmez bence. İnternette fiyat farkı o kadar fazla değil fakat ailem fiziksel mağazadan alma taraftarı olduğu için alamıyorum. Şu ana kadar iki tane S24 FE gördüm ve ikisi de 30 binden fazla fiyata sahipti. Ancak A56 20-21 bin TL arasında değişiyor.

S24 FE'yi düşünmeden tercih edebilirsiniz. S24 FE olmuyorsa, A56 olabilir ama çok da önermem. S24 FE olmuyorsa, Honor 200 Pro varsa A56 yerine tercih edebilirsiniz.
S24 FE>Honor 200 Pro>Xiaomi 14t>=A56>Honor 200 şeklinde bir tercih listeniz olsun.
YD düşünüyorsanız söyleyin, o kısım daha başka çünkü.

Hocam ben de isterdim aralarındaki fiyat farkına değmez bence. İnternette fiyat farkı o kadar fazla değil fakat ailem fiziksel mağazadan alma taraftarı olduğu için alamıyorum. Şu ana kadar iki tane S24 FE gördüm ve ikisi de 30 binden fazla fiyata sahipti. Ancak A56 20-21 bin TL arasında değişiyor.
Onları ikna etmeye çalışın bence internetten almak için. Bilemedim öğrenci iseniz kampanyadan indirim kampanyasından yararlanın Samsung Shop’ta. Fiziksel mağazalarında.

S24 FE Kullanıyorum ve Telefon ısınıyor. Pili hızlı bitiyor yüksek grafikli oyunlarda. S24FE Sırf oyun için tercih edilmez ama oyunu da iyibir şekilde oynatır. Honor 200 Pro iyi bir cihazdır. A56 Almanı önermem S24 FE'e çıkmaya çalış A serisinin animasyonları bile doğru düzgün değil.