- Makaleler
- 23
Sana Honor 200 Pro öneririm.
S24Fe’ye çıkmaya çalışın hocam.Hocalarım galiba A56 alacağım çünkü son günlerde fiyat farkı hem yaşadığım bölgede hem de internette uçurum denilebilecek kadar çoğaldı.
Oyun oynama hevesim geçti. Ayrıca Çin menşeili telefonlar bi' tık kalitesizmiş gibi göründü gözüme. Ayrıca A56 fiyatına göre çok iyi.
Hocam ben de isterdim aralarındaki fiyat farkına değmez bence. İnternette fiyat farkı o kadar fazla değil fakat ailem fiziksel mağazadan alma taraftarı olduğu için alamıyorum. Şu ana kadar iki tane S24 FE gördüm ve ikisi de 30 binden fazla fiyata sahipti. Ancak A56 20-21 bin TL arasında değişiyor.
Onları ikna etmeye çalışın bence internetten almak için. Bilemedim öğrenci iseniz kampanyadan indirim kampanyasından yararlanın Samsung Shop’ta. Fiziksel mağazalarında.Hocam ben de isterdim aralarındaki fiyat farkına değmez bence. İnternette fiyat farkı o kadar fazla değil fakat ailem fiziksel mağazadan alma taraftarı olduğu için alamıyorum. Şu ana kadar iki tane S24 FE gördüm ve ikisi de 30 binden fazla fiyata sahipti. Ancak A56 20-21 bin TL arasında değişiyor.