IMEI falan nedir hocam bilmiyorum anlamam telefonlardan. Omix'den geçeceğim için düzgün bir şey lazım.![]()
Kaçak cihazlardan bahsediliyor. Eğer çok iyi cihaza gerek yoksa bakmayabilirsin.
IMEI falan nedir hocam bilmiyorum anlamam telefonlardan. Omix'den geçeceğim için düzgün bir şey lazım.![]()
Telefonun kimliği kısaca oyle diyebiliriz.IMEI falan nedir hocam bilmiyorum anlamam telefonlardan. Omix'den geçeceğim için düzgün bir şey lazım.![]()
Hocam S24 fe internette daha mı ucuz yoksa fiziksel alımda mı?Kaçak cihazlardan bahsediliyor. Eğer çok iyi cihaza gerek yoksa bakmayabilirsin.
Magazalara gidip bakmak gerekli bazen kampanya yapiyorlar ucuza gelebiliyor.Hocam S24 fe internette daha mı ucuz yoksa fiziksel alımda mı?
Hocam S24 FE internette daha mı ucuz yoksa fiziksel alımda mı?
Yukarıda model önerilerimi yapmıştım, aklınıza hangisi eserse onu tercih edebilirsiniz.IMEI falan nedir hocam bilmiyorum anlamam telefonlardan. Omix'den geçeceğim için düzgün bir şey lazım.![]()
S24 yada S25FE bakın.Merhabalar. PUBG, MLBB vb. oyunlar oynayabileceğim, iyi bataryalı ve kamerası da güzel uzun ömürlü telefon istiyorum. Ne önerirsiniz?