Merhaba. Gündelik kullanim ve oyun amaçlı (Minecraft, GTA ve hikayeleri oyunlar) fare almak istiyorum. ATK A9 Plus çok önerildi ama tedariği bir tık zor, yine değer derseniz bir şekilde alabilirim ama diğer ATK modellerinden bir farkı yoksa mümkünse tedariği kolay olanı sipariş vermek istiyorum. Tutuşumu bilmiyorum ve yurt dışındayım yani lütfen sadece Türkiye'de olan veya yurt dışında az olan modelleri tavsiye etmeyin. Aşağıdaki modeller için sıralama yaparsanız veya bana en uygununu söylerseniz sevinirim. (Farklı ama dediğim gibi tedariği kolay olabilecek model onerirseniz sevinirim.)
Mümkünse 30 dolardan fazla vermek istemiyorum. Zaten bu bütçede aman aman fark olacağını düşünmüyorum, yinede siz daha iyi bilirsiniz. Eğer VXE R1 SE+ zaten tatmin edecekse boşuna fazla vermeye gerek yok mesela
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...