Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam bende sorun olmuyor fare kulaklık gamepad dongleları aynı anda takılıyken modemde kasanın arkasındayken hiçbir sorun çıkmıyor farede bir sorun olma ihtimali var mı?
Faremde aynı A9 Plus. 7 8 ay kadar olacak alalı.
Kasadan çıkarıp anakarta taktım, yapmıyor gibi. Benimki de 1 yıllık falan herhalde, USB 2.0 diye öyle yaptı; 3.2'ye taktım.
Sinyal çakışması oluyor muhtemelen. Modemin yerini değiştirin.
Sinyal çakışması oluyor muhtemelen. Modemin yerini değiştirin.
İmkanı yok hocam 20M kablo lazım odadan dışarı koymam için.
Başka bir seçenek de kalmıyor ki pek. Uzatma kablosu ile dongleı farklı bir noktaya koyabilirsiniz belki.İmkanı yok hocam 20M kablo lazım odadan dışarı koymam için.
Başka bir seçenek de kalmıyor ki pek. Uzatma kablosu ile dongleı farklı bir noktaya koyabilirsiniz belki.
Modemi odadan dışarı çıkarmadan nasıl yapabilirim masada duruyoda veya dongleyi anakarta mı takmalıyım kasa yerine.
kubatotuzsubat111
Başarılı
Hocam bende sorun olmuyor fare kulaklık gamepad dongleları aynı anda takılıyken modemde kasanın arkasındayken hiçbir sorun çıkmıyor farede bir sorun olma ihtimali var mı?
Kasadan çıkarıp anakarta taktım, yapmıyor gibi. Benimki de 1 yıllık falan herhalde, USB 2.0 diye öyle yaptı; 3.2'ye taktım.
kubatotuzsubat111
Başarılı
Pek bilgim yok ama olabilir hocam. Çalışıyorsa elleme
Pek bilgim yok ama olabilir hocam. Çalışıyorsa elleme.
Anakarttan belki daha iyi alıyordur ki öyle galiba anakartta kasmıyor teşekkürler hocam.