Bütçe
30 Dolar

Stretera

Üyecik
Herkese selam arkadaşlar. Şu kış indirimlerinde Steam’e 100 dolar atmıştım. BO7 ve RDR2 aldım. BO7 ile 40 saat geçirdim; o kadar zevkli bir oyundu ki adeta dünyası beni içine çekti, bağırasım geldi resmen be!

Hikaye tarafı bu kadar güzel olur diye bir arkadaşım önermişti RDR2 için. Fakat RDR2 hiç sarmadı, aşırı sıkıcı geldi, vuruş hissi olmayan bir oyun oynadım gibi oldu; 2,7 saat oynadım RDR2’yi.

Oyun önerilerinizi bekliyorum bu arada.

Bütçem 30 dolar.

Sizce Mindseye alayım mı? Arkadaşım önermişti; şu anda indirimde ve 13 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam arkadaşlar. Şu kış indirimlerinde Steam'e 100 dolar atmıştım. BO7 ve RDR2 aldım. BO7 ile 40 saat geçirdim; o kadar zevkli bir oyundu ki adeta dünyası beni içine çekti, bağırasım geldi resmen be!

Hikaye tarafı bu kadar güzel olur diye bir arkadaşım önermişti RDR2 için. Fakat RDR2 hiç sarmadı, aşırı sıkıcı geldi, vuruş hissi olmayan bir oyun oynadım gibi oldu; 2,7 saat oynadım RDR2'yi.

Oyun önerilerinizi bekliyorum bu arada.

Bütçem 30 dolar.

Sizce mindseye alayım mı? Arkadaşım önermişti; şu anda indirimde ve 13 dolar.

Mindseye almanı tercih ederim. Benim 60-70 saatim vardır bitirdim gayet güzeldi RDR sarmaması normal hocam beni de sıkmıştı 9 saat falan oynadım vuruş hissini hissetmedim gerçekten.

Sizce mindseye mi Ready or Not mu hocam. ALacağım oyunun atmosferi aşırı önemli benim için.
Çok parlak bir oyun gibi gelmedi bana.
1766407136377.webp