Oyunu ilk bitirisimde oyunu 30 FPS (atlamali yirtilmali cokmeli) sekilde bitirdim ve combatta bile zevk almistim, biraz kisiden kisiye degisen bir sey yani dediginiz. Sizin yasadiginiz sorunlarin hepsi CPU veya depolama tarafinda bir darbogaz gibi gozukuyor. HDD modu hala var mi Cyberpunk'da bilmiyorum ama varsa acin, yoksa da modu vardi en son. Ozellikle araba surerken yasadiginiz droplari iyilestirecektir HDD modu. Buna ek olarak Level of Detail ayarini da en dusuge almaniz droplarinizi azaltacaktir.

Akicilik sikayetiniz varsa FSR 3 FG moduyla oynamayin bu arada. FG actiginizda sihirli sekilde FPS'iniz yukselmis olmuyor, gecikmeden feragat edip daha fazla FPS almis oluyorsunuz kagit uzerinde ama akicilik daha iyi olmayabilir. Buna ek olarak Cyberpunk'da FSR acmaniza gerek olmamali normalde 1650 gibi bir GPU ile, dusuk ayarlarda oldugunuza emin misiniz?
En düşük, her şey en düşük ayarlarda oyunda.

Akicilik sikayetiniz varsa FSR 3 FG moduyla oynamayin bu arada. FG actiginizda sihirli sekilde FPS'iniz yukselmis olmuyor, gecikmeden feragat edip daha fazla FPS almis oluyorsunuz kagit uzerinde ama akicilik daha iyi olmayabilir.
Mod kurmam akıcılığı engeller mi yani. Ben 60 FPS Oynasam grafiklerde piksel piksel veya çizgi film gibi olmasın ben oynarım.

Mod kurmam akıcılığı engeller mi yani?
Bahsi gecen FSR3 Frame Generation modunda FPS'iniz kagit uzerinde daha yuksek gozukse bile ekstra gecikme yapacaktir. Bu da size FPS daha fazla olsa bile oyunun daha akici gibi gelmemesine neden olabilir.
Ben 60 FPS oynasam grafiklerde piksel piksel veya çizgi film gibi olmasın ben oynarım.
Sizi zaten limitleyen sey GPU'nuz degil, CPU veya baska bir parcaniz sizi limitliyor zira dediginiz yerlerde drop girmesi tam da bunlara isaret ediyor. Grafik arttirmak veya dusurmek degil su anda problemi cozecek sey yani.

Bahsi gecen FSR3 Frame Generation modunda FPS'iniz kagit uzerinde daha yuksek gozukse bile ekstra gecikme yapacaktir. Bu da size FPS daha fazla olsa bile oyunun daha akici gibi gelmemesine neden olabilir?

Sizi zaten limitleyen şey GPU'nuz degil, CPU veya baska bir parcaniz sizi limitliyor zira dediginiz yerlerde drop girmesi tam da bunlara isaret ediyor. Grafik arttirmak veya dusurmek degil su anda problemi cozecek şey yani.

Problemi çözecek ne yapabilirim peki?

Bahsi gecen FSR3 Frame Generation modunda FPS'iniz kagit uzerinde daha yuksek gozukse bile ekstra gecikme yapacaktir. Bu da size FPS daha fazla olsa bile oyunun daha akici gibi gelmemesine neden olabilir.

Sizi zaten limitleyen sey GPU'nuz degil, CPU veya baska bir parcaniz sizi limitliyor zira dediginiz yerlerde drop girmesi tam da bunlara isaret ediyor. Grafik arttirmak veya dusurmek degil su anda problemi cozecek sey yani.
HDD modu nasıl bir şey peki? HDD derken hard disk ile mi alakalı yoksa Görüntü kalitesi ile mi alakalı?

HDD modunu acin, ''oynanis'' kisminda olan bir ayar kendisi. Cogu sorununuzu cozmezi lazim. Hala cozum olmadiysa da adaptif V-Sync acabilirsiniz, hic olmazsa aniden FPS dusunce o kadar da kotu bir hissiyat yasamazsiniz.
Deneyeceğim, sonucunda da buraya yazarım.

Tam anlatmasi biraz uzun surer ama asil yaptigi onemli sey araba surerken nesnelerin yuklenme suresini geciktiriyor biraz, bu sayede araba surerken HDD kullaniyorsaniz takilmalar azaliyor.
HDD derken hard disk ile mi alakalı yoksa görüntü kalitesi ile mi alakalı?
Goruntu ''kalitesine'' bir etkisi yok, sadece HDD kullananlar ve sizin gibi cok drop sorunlari yasayanlar icin konmus bir ayar.

NVIDIA Reflex açar oynar.