Detaylar
Kim cevapladı?Yıllarca ufacık dilim el vermiyor yazarlen parmaklarım kopacak gibi oluyor çocuklarımıza dahi silah tutmuş bu ırkı affeden kansızdır. Asıl sorun nasıl 30 tanesi silahlı bir şekilde o dağdan çıkabiliyorlar? Terörle savaşanlar dağdaki ayakkabı numaralarını biliyorlardı hani? Bırakın arkadaşlar benim kanımı dökenin kökünü kazırım ben. Barışmış yere batsın yerle bir olsunlar inşallah!
Uyuyan Sincap
Üstün
(Süreci kendi düşüncelerimle açıklıyorum. Kesinlikle bir gerçeklik ifade etmemektedir. Bir iddia değildir. Bir senaryodur!)
Bence apo çıkar ve yurt dışına kaçar. Ardından saldırılar tekrar başlar. Yani işler başa sarar. Bir barış öngörmüyorum.
Bence apo çıkar ve yurt dışına kaçar. Ardından saldırılar tekrar başlar. Yani işler başa sarar. Bir barış öngörmüyorum.
1. 2003 Irak Savaşı sonrası 2005’te Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) resmen kuruldu. ABD’nin müdahalesiyle Kürtler, Irak Anayasası’yla federal bir yapı içinde özerklik kazandı.
2. 2013’te başlayan çözüm süreciyle birlikte Kürt siyasi temsili için HDP kuruldu. HDP, 2015 seçimlerinde Meclis'e girdi.
3. 2024’te açılım sinyalleri verilirken, Suriye’nin kuzeyinde PYD özerk yönetim kurma sürecinde. Türkiye, bu yapıyı PKK bağlantısı nedeniyle ulusal tehdit olarak görüyor.
2. 2013’te başlayan çözüm süreciyle birlikte Kürt siyasi temsili için HDP kuruldu. HDP, 2015 seçimlerinde Meclis'e girdi.
3. 2024’te açılım sinyalleri verilirken, Suriye’nin kuzeyinde PYD özerk yönetim kurma sürecinde. Türkiye, bu yapıyı PKK bağlantısı nedeniyle ulusal tehdit olarak görüyor.
Kaldı 9770 tane...
Terörle müzakere değil, mücadele edilerek yok edilir.
LA Knight
Üstün
Şu gün ne komikti ya. O gün TC ile alay ediyorduk. Koskoca (!) Türkiye Devleti altıüstü 30 teröristle mücadele edemediği için ateşkes imzaladı
. O kadar uçağın var. Topla da bombala ortalığı. 999 güç ile 100 güç savaşıyor ve 100 güce hak tanınıyor. Sonuç vatandaş ateşkes, barış zannediyor. Halbuki vatana ihanet söz konusu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet