Bütçe
30 USD (1.300 TL)
@Wartz Aralarından bence GTA 4, Call of Duty alınabilir. Diğerlerini bilmiyorum ama çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Watch Dogs 1 değil 2 daha hoş bence.

Mafia: Definitive Edition ve Mafia 2 Classic mutlaka oynayın. Tam ara tatilde bitirmelik efsane hikaye oyunu.
Eski Call of Duty serilerine bakabilirsin. MW3 ve MW2, Call at War gibi.

Açık dünya ve doğa ile ilgiliysen:
Far Cry 3-4 ve Primal alınabilir. Bir de Red Dead Redemption 2 (Başlarda biraz sıkıcı gelebilir, fazla at sürme ve ara sahneler var. Sonradan oyun açıyor.) Birde GTA 5 alın çok güzel.

Korku olarak:
Outlast serisi mutlaka.
Resident Evil serisine başlanılır. Düzenli gitmesine gerek yok, 7 olur, 5 olur.

Ara sıra girip kafa dağıtmalık CS 1.6, Left 4 Dead 2

Tarih seviyorsanız
Mod ile Age of History 2 (Conquerors v2.1 modu çok güzel) Hearts of Iron 4 olur.

Oynamadıysan GTA Vice City çok güzel. San Andreas deneyebilirsin ama ben Vice City'e aşığım. Atmosferi, hikaye ve teması mükemmel. Eski oynanmıyor bence mod kurabilirsin. Öneririm.

Hocam onerileriniz icin sağ olun, Arc Raiders alacagim sanirim. Ya Valorant'ta 4350 VP mi ceksem oyun mu alsam diye kararsizim da bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onerileriniz icin sağ olun, Arc Raiders alacagim sanirim. Ya Valorant'ta 4350 VP mi ceksem oyun mu alsam diye kararsizim da bilemedim.

Benim de Valorant'ta pek çok skinim var ama hepsinin ömrü var bir yerden sonra sıkıyor ve başkasını istiyorsun. Bence oyun al seçim senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Wartz Aralarından bence GTA 4, Call of Duty alınabilir. Diğerlerini bilmiyorum ama çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Watch Dogs 1 değil 2 daha hoş bence.
Zaten hocam kalitelilerini ve indirimde ideal olanları attım sadece. Eğer konu sahibi biraz daha bilgi verseydi yardımcı olabilirdim.