Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 300-400
Bütçenin düşük olduğunu gördüm,biraz daha bütçe yükseltilebilirse, önerim:VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 TuÅlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
- Makaleler
- 7
KB866L veya KB-28G alinabilir hocam. KB-28G'nin USB ve "gaming" olmayan halini kullanmistim ve tas gibi klavyeydi, KB866L de guzeldir ama.
Bütçenin düşük olduğunu gördüm, biraz daha bütçe yükseltilebilirse, önerim:VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 TuÅlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
T60 olan model mi bu?
T60'da kromik sorunlar olduğunu duymuştum.
@vanillamint Arkadaşın attığı bu model baya hoşuma gitti sizce alınır mı?
Bende bunu almayı düşünüyordum.Yorumları baya iyiydi.Kronik sorunu ne biliyor musun ?T60 olan model mi bu?
T60'da kromik sorunlar olduğunu duymuştum.![]()
Bende bunu almayı düşünüyordum. Yorumları bayağı iyiydi. Kronik sorunu ne biliyor musun?
Tuş basmama, çift basma problemleri bar diye biliyordum ama yanılıyorum sanırım.
Bu model T60 mı?
T60 modelini ilk defa duydum, satış sayfasında T60 yazmıyor.Tuş basmama, çift basma problemleri bar diye biliyordum ama yanılıyorum sanırım.
Bu model T60 mı?
T60 modelini ilk defa duydum, satış sayfasında T60 yazmıyor.
Hmm T60 değilse sorun yok gibi attığınız modeli tercih edeceğim gibi görünüyor ancak şu an değil şu an sadece bütçem 300TL.
@vanillamint'in onerisi gayet iyi duruyor. Bakabilirsiniz. T60 kronik sorunlu model.
@vanillamint'in onerisi gayet iyi duruyor. Bakabilirsiniz. T60 kronik sorunlu model.
T60 değilmiş hocam satıcıya sorduğumda V60 modeli olduğunu söyledi.
Satıcı V60 olduğunu söyeldi.T60 modelini ilk defa duydum, satış sayfasında T60 yazmıyor.