Kulak üstü kullandığım zamanlarda saç dökülmesi yaşıyorum bu yüzden kulak içi kulaklığa yönelmiştim. HyperX Earbuds kullandım bir süre memnundum fakat bozuldu. 300-550 TL arası özellikle ses kasabileceğim (olduğu kadar) öneriniz nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 300-550 TL
Temu'dan alışveriş imkanı geliyor. Bekleme imkanınız varsa bekleyin. Temu, KZ modellerini satarsa bu bütçede en mantıklısı KZ kulaklıklar olur. Geçen yaz 300 TL'ye KZ EDX Pro almıştım ve ses olarak çok beğendim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan alışveriş imkanı geliyor. Bekleme imkanınız varsa bekleyin. Temu, KZ modellerini satarsa bu bütçede en mantıklısı KZ kulaklıklar olur. Geçen yaz 300 TL'ye KZ EDX Pro almıştım ve ses olarak çok beğendim.
Hocam Shein'den KZ almıştım 280-300 civarına C100SI'den iyi midir? Şundan bahsediyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iyi. C100SI aşırı dandik dümdüz bi kulaklık.Hocam Shein'den KZ almıştım 280-300 civarına C100SI'den iyi midir? Şundan bahsediyorum
Eki Görüntüle 226632
Evet iyi. C100SI aşırı dandik dümdüz bir kulaklık.
C100SI kullandınızmı bilmiyorum ama hiç beklenmedik bir performansı var özellikle bassları çok iyi.
Hocam Shein'den KZ almıştım 280-300 civarına C100SI'den iyi midir? Şundan bahsediyorum
Eki Görüntüle 226632
Ben ZSN Prox kullanmıştım. Ses kasması pek kolay değildi. Tiz dinlemek için üretilmiş kulaklıklar bunlar.
Oyunda tatmin etmeyebilir bilgin olsun.
Kullandım. Bana hiçbir şeyi iyi gelmemişti. Çok yavan bir sesi vardı. Ki zaten aşırı bir beklentim yoktu. Alırken de piyasadaki en ucuz kulaklıklardan biriydi sonuçta. Kardeşlerime almıtşım 2 tane. KAblosu da aşırı inceydi ikisi de 1 sene sonra bozuldu. Bir de oyun için bass iyi olması önemli değil zaten seslerin temiz olması önemli. Bass ağırlıklı kulaklıkla oyun oynamak kısa bir süre sonra baş ağrısı yaratıyor özellikle CS gibi tak tuk pat küt oyunlarda.C100SI kullandınızmı bilmiyorum ama hiç beklenmedik bir performansı var özellikle bassları çok iyi.