Ben şunu düşünüyorum:
Eki Görüntüle 144056
A4Tech OP-620D
Oyun oynamak ve internette gezinmek için kullanacağım. FPS oyunlarını çok oynamam, oynasam bile iyi bir mouse olmasa da idare etse de yeterli. Bütçem 300 TL ama 400'e de çıkartabilirim.
2.elden Logitech G203 ya da Logitech G102 alabilirsiniz ya da sıfır olarak Logitech M170 alabilirsiniz.
Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt mouse - gri.
Yaptığınız önerilerin üçü de olmamış, eğri oturup doğru konuşalım. Ayrıca G102 gibi kronik sorunlu bir modeli 2. el almayı bırak, sıfır bile tercih etmeyin. Hem adamın 400 TL'ye çıkabilen bütçesi var, hem de gidip sırf Logitech diye gidip öylesine bir öneri yapıyorsun, sonra da sırf mesajını beğenmedik diye bize dislike atıyorsun, hoş değil.2.elden Logitech G203 ya da Logitech G102 alabilirsiniz ya da sıfır olarak Logitech M170 alabilirsiniz.
Logitech g102 veya g203 sıfır bile önermem. İkinci el asla alınmamalı bence çok çabuk bozulan bir fare. Özellikle tekerleği2.elden Logitech G203 ya da Logitech G102 alabilirsiniz ya da sıfır olarak Logitech M170 alabilirsiniz.
2.elden Logitech G203 ya da Logitech G102 alabilirsiniz ya da sıfır olarak Logitech M170 alabilirsiniz.
Bu bütçe bandında Claw's markasını tercih etmek daha iyi olacaktır. Zaten sensörler chipler vs. hepsi aynı. (Giriş-orta seviye bi' sensör)Ben şunu düşünüyorum:
Eki Görüntüle 144056
A4Tech OP-620D
Oyun oynamak ve internette gezinmek için kullanacağım. FPS oyunlarını çok oynamam, oynasam bile iyi bir mouse olmasa da idare etse de yeterli. Bütçem 300 TL ama 400'e de çıkartabilirim.
Yaptığınız önerilerin üçü de olmamış, eğri oturup doğru konuşalım. Ayrıca G102 gibi kronik sorunlu bir modeli 2. el almayı bırak, sıfır bile tercih etmeyin. Hem adamın 400 TL'ye çıkabilen bütçesi var, hem de gidip sırf Logitech diye gidip öylesine bir öneri yapıyorsun, sonra da sırf mesajını beğenmedik diye bize dislike atıyorsun, hoş değil.
Yorum yapmıyorum. Sadece 2017'den beri G102 kullanıp bir sorun yaşamadıysanız helal olsun diyorum. Ben ve diğer binlerce G102 kullanıcısı sanırım çok hor kullanmışız.2017'den beri G102 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım bunun dışında Razer SteelSeries MSI Lenovo gibi markalarında mouse larınıda kulandım bunun dışında cevremdeki insanlara 17 adet G102 hediye ettim 1 ay sürmeden bozulacak Akakçe'den bulduğınuz mouse yerine 2.el G102 almak kesinlike mantıklı 1.5 haftadır Logitech G PRO X Superlight ve Logitech MX Master 3S kullanıyorum.