Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 300
Mehmet Akif T
Başarılı
Hocam 1347 gibi kırılma sorunu var mı bu kalemde de? Rotring 500 ile bunun arasında hangisi daha iyi?Bu kalemim bozulduktan sonra başka kalemler denedim hep ama bunun elime oturuşu bi başkaydı ya. Scricks GraphX beğenmedim pek. Tombow Mono Graph idare eder ama tutulan kısım bence kalın kalıyor. Şundan alacağım tekrardan seneye.
Hocam, ucuz ve tatlı bir çözüm için rapid bakabilirsiniz de yazı kalemi sanırım o. Çok rahat ve güzel bi kalemdir, ucu da içine girer. Fiyat olarak da üzmez.Hocam dediğim gibi ben biraz fazla düşürebiliyorum o sıkıntı olabilir.
Mehmet Akif T
Başarılı
Hocam grip 2011 nasıldır peki?Hocam, ucuz ve tatlı bir çözüm için rapid bakabilirsiniz de yazı kalemi sanırım o. Çok rahat ve güzel bi kalemdir, ucu da içine girer. Fiyat olarak da üzmez.
Şu an kullanıyorum çok iyi. Değişiklik olsun diye scrikss Office Pro aldım berbat. Metal alma hatasına düşme. 2011 olmasına dikkat et dayanıklı olsun.
Ben hangi kalemi kullandıysam uç kırıyorum ya biraz bastırarak yazmayı sevdiğimden herhalde. Rotring 500 kullanmadım ama ona benzeyen Scrikss GraphX kullanıyorum, tutma yeri acıtıyor parmağımı.Hocam 1347 gibi kırılma sorunu var mı bu kalemde de? Rotring 500 ile bunun arasında hangisi daha iyi?
Rotring 500 kullanmıştım. Gerçekten güzel kalemdi ama ucu kırılıyordu. Yere çok düşürüyorsanız önermem.
Mehmet Akif T
Başarılı
Grip 2011 alacağım muhtemelen hocam, sağolun.Şu an kullanıyorum çok iyi. Değişiklik olsun diye scrikss Office Pro aldım berbat. Metal alma hatasına düşme. 2011 olmasına dikkat et dayanıklı olsun.
Bu üründen mi bahsediyorsunuz hocam?Şu an fiyatları uygun mu bilmiyorum ama Faber Castell'in 1.4 uçlu kalemi baya iyi. Arkadaşımdan test ettim. Ucu kalın ama yazma hissiyatı falan aşırı iyi. Ucuzsa bakabilirsin.
Aynen hocam. Ama ucu kalın biraz. Kalın uç sevmiyorsan alma.Bu üründen mi bahsediyorsunuz hocam?
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-