Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar, Amazon'da 450 liraya 150 lira kuponum vardı onu kullandım. Koleksiyonluk bazen Hot Wheels alıyorum, bunu aldım. Sizce nasıl, güzel mi? Koleksiyonluk.

1766934951172.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten lot olmadığı sürece HW alınmaz. Kazık fiyata satılır. Raflarda 170 bilemedin 250'ye düşürebilirdin. Misal aynı seriden DB9 aldım, bulduğum her yerde 200-250 arasıydı. 2-3 ay sonra bir tanıdığım, rastgele denk gelip 150'ye benim için almıştı.

İnternetten lot olmadığı sürece HW alınmaz. Kazık fiyata satılır. Raflarda 170 bilemedin 250'ye düşürebilirdin. Misal aynı seriden DB9 aldım, bulduğum her yerde 200-250 arasıydı. 2-3 ay sonra rastgele bir tanıdığım denk gelip 150'ye benim için almıştı.
Hocam çok baktım da erken satış yapıyor çoğu mağaza, yada çok çabuk bitiyor veya başkalarına satıyorlar.

Hocam çok baktım da erken satış yapıyor çoğu mağaza, yada çok çabuk bitiyor veya başkalarına satıyorlar.
Evet, gerek çalışanlar gerek erken satış yüzünden çoğu zaman bende bulamıyorum. Ama acele etmemek lazım.

Şu arabayı antika pazarında 300'e bulmuştum. Kartonetinde ufak bir çatlak var o kadar.

1766935486764.webp

Evet, gerek çalışanlar gerek erken satış yüzünden çoğu zaman bende bulamıyorum. Ama acele etmemek lazım.

Şu arabayı antika pazarında 300'e bulmuştum. Kartonetinde ufak bir çatlak var o kadar.

Eki Görüntüle 214084
Baya iyiymiş, bende çok kazık fiyata almadım sayılır, 450 liradan 300 e düştü dediğim gibi, şans ve sabır işi diğer türlü dediğiniz gibi internetten HW almak kazık.

Koleksiyoncu değilseniz açabilirsiniz hocam, bende belki 1-1.5 sene gibi bir zaman sonra sıkılıp açarım belli olmaz.

Benim için bir anlamı varsa açmıyorum genelde. Mesela Hızlı ve Öfkeli 25. yıl özel serisinden 2 araç var onları açmıyorum. Onlar dışında çoğunlukla açarım.