Makaleler
13
Yer
İstanbul

Dosya Ekleri

• IMG_20250706_171610.webp
    IMG_20250706_171610.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
M800 Ultra'nın skatezler ölü kaymıyor gibi bir şey artık. Bütçe kargo hariç Max 300 TL. Dot skatezler nasıldır?
Attığınız sepetinizdir, skatesler değil. Şunları tercih edebilirsiniz.

Attığınız sepetinizdir, skatesler değil. Şunları tercih edebilirsiniz.

Bunlardan hangisi daha hızlıdır? Hızlı bişey lazım.

Ben Scyrox V8 için üç üstte üç altta kullanıyorum. Ama senin fareye göre altı biraz daha küçük kalıyor. Yedek olarak Claws Crossfire Air'in kablosuzu var. Onda ise altta dört üstte iki kullanıyorum. Gerçi üstü üçleyebilirdim de, ama oyundan çok genelde günlük ve iş için kullanıyorum. Görselini atacaktım da Whatsapp masaüstü uygulaması attığım görseli getirmedi. Buga girdi herhalde veya veriyi çekemiyor bilmiyorum. Elimde olan Scyrox'un fotoğrafını şöyle bırakayım.

2025-07-06_17-35.webp

Aslında tamamen sana kalmış. Mesela alta dört üst tarafa üç uygun gibi duruyor uzaktan bakınca. Ama bu DPI, açma kapama zımbırtıları çok dışarı yakınsa, skatezin olduğu yer değil de bir tık üstüne de skatezleri takabilirsin. Claws faresinde ben mesela öyle yapıyorum. Fiyatına göre bu konuları çok da düşünmediklerinden çok küçük de olsa 2.4 ve Bluetooth arasındaki geçiş düğmesi hafif çıkıntılı duruyor.

Ucuz ürünlerde şu üç modu avantajlı gibi pazarlamayı salıp, daha içine Scyrox'daki gibi açma ve kapatma ekleyip geçseler keşke. Yani ürünlerin alıcılarını da yedek olarak satmak bu kadar zor olmamalı. Bilinçli olarak yeni fare alınsın diye satmıyorlar, alıcı bozulursa biraz daha bluetooth güvenirim diye de onu pazarlıyorlar.

Bir de ben şu skatezi kullanıyorum. Aralarındaki fark nedir pek bilmiyorum.