inters0
Uzman
Merhaba,
Polonya'dayım. Aşağıda alabileceğim sitelerin isimlerinin listesini bulabilirsiniz (300 zł bandında çok fazla model yok, çok vaktinizi almaz diye tahmin ediyorum). Bütçem 300 zł. Mümkünse geçmek istemiyorum.
ASUS TUF A16 laptop (RTX 4050 (G-SYNC için bu detay lazım galiba)) kullanıyorum. Çok sık oyun oynayan birisi değilim. Hz değerinin yüksek olması tabii ki hoş olur ama şart değil.
Beklentilerim:
X-kom, Allegro, Amazon.pl, MediaExpert, MediaMarkt, RTV Euro Agd (euro.com.pl), Morele, Neonet gibi sitelerden önerebilirsiniz.
Teşekkür ederim
Polonya'dayım. Aşağıda alabileceğim sitelerin isimlerinin listesini bulabilirsiniz (300 zł bandında çok fazla model yok, çok vaktinizi almaz diye tahmin ediyorum). Bütçem 300 zł. Mümkünse geçmek istemiyorum.
ASUS TUF A16 laptop (RTX 4050 (G-SYNC için bu detay lazım galiba)) kullanıyorum. Çok sık oyun oynayan birisi değilim. Hz değerinin yüksek olması tabii ki hoş olur ama şart değil.
Beklentilerim:
- Çerçevesinin ince olması.
- Aşağı yukarı hareket etmesi veya dönmesi (dik ve yatay kullanim mesela).
- İlerleyen zamanda masam yeterli gelmezse monitör tutucu aparatı ile kullanilabilinecek olması.
- Ekranın kaliteli, net, renklerin doğru ve güzel gözükmesi.
- Uzun süre bakacağımdan (gündelik kullanım, film, yazılım) gözümü ağrıtmaması, rahat kullanım sağlaması (göz koruyucu vb. tarzı modlar var mış sanırım).
X-kom, Allegro, Amazon.pl, MediaExpert, MediaMarkt, RTV Euro Agd (euro.com.pl), Morele, Neonet gibi sitelerden önerebilirsiniz.
Teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: