23783 32
Üstün
- Makaleler
- 2
Sizce A9 Air mi Ultimate mi? Tercihinizi bilmek isterim.
Şahsen A9 Air alırdım. Daha kemikli bir switch kullanıyor ve kaplama kalitesi daha çok beğeniliyor.
Sizce A9 Air mi Ultimate mi? Tercihinizi bilmek isterim.
![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
İndirim kodlarıyla biraz daha düşecek.
Bakalım Air ile X1 arasındayım, videolarını izleyip bakacağım. Teşekkürler hepinize.
Güzel mouse, hocam. Zamanında Viper V3 Pro ile arasında kalmıştım; V3 Pro'yu iyi bir fiyata bulunca V3 Pro aldım.
İşte bu, Air almama sebep oldu gibi. Siyah rengi için mail atacağım, inşallah gelir.
İşte bu, Air almama sebep oldu gibi. Siyah rengi için mail atacağım, inşallah gelir.
meyergaming.com
Elime olur mu sizce?![]()
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
@Ertenal
![]()
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com