3000-4500 TL'ye mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5837
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 411
  • Etiketler Etiketler
    mouse önerisi

5837

Becerikli
Merhaba mouse arıyorum 3000-4500 TL civarına Ninjutso Sora ve Lamzu Atlantis düşünmüştüm ancak Türkiye'de yok o yüzden Amazon'dan falan almaya çekiniyorum. Fiyata başka alternatif var mı ya da Amazon'dan alsam bir problem olmaz mı?

Amazon'dan alırsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Pulsar X2V2 4K, X2H 4K ya da Fantech Helios 2 Pro 4K bakabilirsiniz ayrıca (TR'de satılıyor.)

Amazon'dan alırsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Pulsar X2V2 4K, X2h 4K ya da fantech Helios 2 Pro 4K bakabilirsiniz ayrıca (TR'de satılıyor.)

Hocam ilk önceliğim Lamzu Atlantis. Ancak vergileri vs. sanırım ödeme yaparken öğrenemiyormuşuz bozuk falan da çıkarsa değişimi çok uzun sürer. O yüzden tedirginim.

link:https://www.amazon.com/Lamzu-V2-Lightweight-Symmetrical-Mechanical/dp/B0CM3KXND9

Eğer Amazon'dan almaya vazgeçersem fantech Helios 2 Pro 4K almayı düşünüyorum.

Amazon.tr'de ödeme esnasında bütün vergiler gözüküyor ancak .tr dışında bu durum nasıl bilmiyorum.

Çok güzel tercih olur.

Normal Lamzu Atlantis değil de minisi Wraith'de satılıyormuş daha yeni gördüm.

Bütçemi çok aşıyor hocam.

Not: Söylemeyi unutmuşum fare tutuş şeklim fingertip.

Stoklara gireli çok olmadı diye hatırlıyorum.

Şimdi gördüm dongle yanında yokmuş.

Almışken iyi bir şey almak istiyorum hocam. Fantech Helios 2 Pro gayet iyidir değil mi?

Ben şu an Zowie S2-B kullanıyorum. Aynı shape olduğu için, Helios 2 Pro ilk stoğa girdiğinde o kadar çok araştırma yaptım ki anlatamam. TTC Gold optik switchleri var, Nordic MCU ve 4K desteği ile beraber mükemmel bir kombo. Dış kaplaması da güzel, en iyisi değilmiş ama güzelmiş denilene göre. Yapı kalitesi olarak kimse gıcırdama eseneme vb. problemi yaşamamış. Yan tuşlar da güzel ama en iyisi değilmiş. İşin özeti, çok güzel bir ürün, alınır.

Sağolun hocam uğraşınız için. Son sorum olacak, dongle yanında geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…