Bütçe
6.000 TL
A

Bu mouseları öneren baya kişi oldu ama bütçemin altında kalıyorken 3kya mouse almak mantıklı gelmiyor 1.5 sene sonra değiştirdiğimde hesap edersek cebimden daha fazla para çıkmış olacak mantıken. Almışken max 6klık düzgün bi şey almak istiyorum. lamzu maya x baya içime yattı önerir misiniz maya x'i ? vv3 pro da olabilir ama biraz büyük gibi duruyor daha önce boyutları çok benzer olan rival 600 kullandım çok rahatsız ediyordu beni yanlarını çıkarıp oynama başlamıştım en sonunda
VV3 Pro MCU olarak geride kaldı, 54L15/20 çok iyi durumda.
Alınabilecek en mantıklı 2 mouse X1 V2 Extreme olur, Maya'nın da MCU'su geride çünkü.

Sorgulamaya değer misin bilemem ama beni bu piyasada sorgulamak biraz zordur, istersen 3395 sensör döneminde tanıdığın herkese sorabilirsin beni.
X1 V2 Extreme'in kronik bir sorunu yok, attığın modelleri F/P olarak 3'e katlıyor. O çok beğendiğin Superstrike'ın MCU'suna müsait olunca bakarsın. Bilmediğin ürüne laf etmeyi bırak.
Bilmediğim 🤣 neyse dostum. Musait olduğun zaman konularıma bakar mısın? Boş bi tartışma, şahsen bir çok mouse denedim. Kendisine önerimi bıraktım.

Bu mouseları öneren baya kişi oldu ama bütçemin altında kalıyorken 3kya mouse almak mantıklı gelmiyor

4.000 TL'den sonrası fantezi bütçesi. Aynı donanım aynı kaplama sadece opsiyonel değişiklikler oluyor. Bana kalırsa hepsi boş.

lamzu maya x baya içime yattı önerir misiniz maya x'i ?

Malzeme kalitesi ve Firmware olarak çok iyi bir fare ama yeni nesil donanım kullanıyor overpriced bir model.

cebimden daha fazla para çıkmış olacak mantıken. Almışken max 6klık düzgün bi şey almak istiyorum.

Antin kuntin şeyler isterseniz buna bakabilirsiniz. Ama kaplaması konusunda eleştiriler var kötü deniyor.

Bilmediğim 🤣 neyse dostum. Musait olduğun zaman konularıma bakar mısın? Boş bi tartışma, şahsen bir çok mouse denedim. Kendisine önerimi bıraktım.

Ana akım markalar dışında hiçbir fare kullanmamışsındır herhalde. Üstte de dediğim gibi Viper V4 Pro çift taraflı PCB dışında hiçbir olayı olmayan plastik bir fare. Hak ettiği fiyat 4.500-5.000 TL. Kaliteyi değil markayı savunuyorsun şuan.

Bakmama gerek yok, VV3 Pro'yu X1 V2 Extreme'e tercih eden birini ciddiye bile alamam.
Ben V3 pro önermedim. V4 pro önerdim galiba okumaniz dahi yok.

Ben V3 pro önermedim. V4 pro önerdim galiba okumaniz dahi yok.
@23783 macro yazılımını kullanıyorum. Sekmeme ve bir çok işimde yardımcı oluyor. Saydığınız ürünler sensör okuması dahi düzgün değil.

Bir şey değişmedi, ayrıca V4 Pro şişkin fiyatta ve MCU/Sensör bilgisi yok.

MCU olarak bilgi verdim.

Sensör ise Focus Pro 50K Gen-3 kullanıyor. PixArt'ın bir sensörünün modlanmış haliydi galiba ama hangisi hatırlamıyorum.