Bütçe
3000

frozen

Çalışkan
Selam arkadaşlar, uzun süredir gamepad araştırıyorum. Bütçem 3000TL. Düşündüğüm ürünlerde var:

• BIGBIG WON Blitz
  • Fantech Shooter III
  • Fantech EOS Pro
  • BIGBIG WON Gale Hall
  • BIGBIG WON Rainbow 2 Pro Combo
  • GameSir Cyclon'e 2
  • GuliKit KK3 Pro
  • Fantech Nova Pro V2
Not: Fantech Nova Pro V2'nin kablosuz sadece BT5.0 bağlantısı var mış bu yüzden ona pek sıcak bakamadım açıkçası. arkadaşlar bu modellerden birisini almayı düşünüyorum, kafam karışık tam olarak ne alacağımı bilmiyorum. Alırsam büyük ihtimalle 2 tane alacağım bu yüzden açıkçası biraz da uygun olmasını istiyorum. Başka F/P GAMEPAD öneriniz varsa da açığım önerilere.

Ben de Cyclone 2 siparişi verdim. Günler süren araştırmalarım sonucunda bu kontrolcüyü almaya karar verdim.

İncelemesi:

Dostum Reddit'te bir forumda dpadinin içine göçmesi ve polling rate testinde 500Hz'i geçmediğini okumuştum ayrıca gecikme değerinin 70 mslere kadar çıktığını görmüştüm. Bunun üzerine KK3 Pro almaktan vazgeçmiştim ama tekrardan bir gözden geçiririm, önerin için sağ ol.

Galiba Cyclon'e 2 alacağım önerileriniz için hepinize teşekkürler @Spartan @Smyrna @Cedrina300mg @keireL fakat bir sorum var hocalarım bu gizala üzerinden satılıyor ve Amazon'da da 2 tane var https://www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0 bu ve bu GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock(White) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol hangisini almalıyım? Ben Amazon'dan almak istiyorum.

Dostum Reddit'te bir forumda dpadinin içine göçmesi ve polling rate testinde 500Hz'i geçmediğini okumuştum ayrıca gecikme değerinin 70 mslere kadar çıktığını görmüştüm. Bunun üzerine KK3 Pro almaktan vazgeçmiştim ama tekrardan bir gözden geçiririm, önerin için sağ ol.

Galiba Cyclon'e 2 alacağım önerileriniz için hepinize teşekkürler @Spartan @Smyrna @Cedrina300mg @keireL fakat bir sorum var hocalarım bu gizala üzerinden satılıyor ve Amazon'da da 2 tane var https://www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0 bu ve bu GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock(White) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol hangisini almalıyım? Ben Amazon'dan almak istiyorum.

Hocam "t4" ibareli olan şarj standı ile geliyor. Ona göre tercih yapın.

Hocam T4 ne demek oluyor diğer linkteki ürün ile aynı ürün değil mi ve bunda PC yazıyor diğeri PC'ye bağlanmıyor mu siz nereden aldınız?

Hocam bir de sadece T4 olanda mı geliyor şarj standı? @Katipke @keireL