Not: Fantech Nova Pro V2'nin kablosuz sadece BT5.0 bağlantısı var mış bu yüzden ona pek sıcak bakamadım açıkçası. arkadaşlar bu modellerden birisini almayı düşünüyorum, kafam karışık tam olarak ne alacağımı bilmiyorum. Alırsam büyük ihtimalle 2 tane alacağım bu yüzden açıkçası biraz da uygun olmasını istiyorum. Başka F/P GAMEPAD öneriniz varsa da açığım önerilere.
Merhabalar, kendi kullandığım yeni almış olduğum gamepadi inceleyeceğim. Keyifli okumalar.
Tasarım ve Ergonomi
Ele tam oturan yapısı ve kavislendirilmiş tutma kısımları uzun süreli kullanımda rahatsızlık yaratmıyor. Arka tarafı mat dokulu, kaymaz yapıda ve avuç içini fazla yormuyor. Ön taraf şeffaf titreşim motorlarının hareketini bile görebiliyorsunuz.
Xbox dizilimine sadık kalınmış. Tuş basımları tok ve tepkili, D-Pad ise klasik GameSir tarzında oldukça başarılı. Hafif yapısı sayesinde elde taşınması kolay elimi yormadı.
Bence Şeffaf olması yerine beyaz olarak devam edebilirdi...
Dostum Reddit'te bir forumda dpadinin içine göçmesi ve polling rate testinde 500Hz'i geçmediğini okumuştum ayrıca gecikme değerinin 70 mslere kadar çıktığını görmüştüm. Bunun üzerine KK3 Pro almaktan vazgeçmiştim ama tekrardan bir gözden geçiririm, önerin için sağ ol.
Dostum Reddit'te bir forumda dpadinin içine göçmesi ve polling rate testinde 500Hz'i geçmediğini okumuştum ayrıca gecikme değerinin 70 mslere kadar çıktığını görmüştüm. Bunun üzerine KK3 Pro almaktan vazgeçmiştim ama tekrardan bir gözden geçiririm, önerin için sağ ol.