Detaylar
Kim cevapladı?OğuzKağan14
Uzman
1: ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
2: James Donkey RS2 3.0 RGB 3 Mod Bağlantı LCD Ekran Gaming Mekanik Klavye (Gateron) - incehesap.com
Şunları inceleyebilirsin. Almayı düşündüğüm ve araştırdığım klavyeler, fiyat konusunda indirim bekliyorum.
2: James Donkey RS2 3.0 RGB 3 Mod Bağlantı LCD Ekran Gaming Mekanik Klavye (Gateron) - incehesap.com
Şunları inceleyebilirsin. Almayı düşündüğüm ve araştırdığım klavyeler, fiyat konusunda indirim bekliyorum.
- Makaleler
- 7
Tam boyut dusunurseniz ROG STRIX Scope RX dusunulebilir. TKL olarak da butceyi 200 kusur Lira asiyor ama Scope TKL Deluxe var, hos bir urun. Green switch olmasi sorun olmayacaksa TKL olarak Blackwidow V3 TKL de guzel.
Son olarak, Esek marka klavye almayin. Paraniza yazik.
Son olarak, Esek marka klavye almayin. Paraniza yazik.
Tam boyut dusunurseniz ROG STRIX Scope RX dusunulebilir. TKL olarak da butceyi 200 kusur lira asiyor ama scope TKL Deluxe var, hos bir ürün. Green Switch olmasi sorun olmayacaksa TKL olarak Black Widow V3 TKL de guzel.
Son olarak, esek marka klavye almayin. Paraniza yazik.
Green Switch almayı düşünmüyorum. Onun dışında scope TKL Deluxe ve ROG STRIX Scope RX arasından hangisini tercih ederdiniz.
- Makaleler
- 7
Tamamen size kalmis. Iki urun arasindaki temel fark, Scope tam boy iken, TKL Deluxe, TKL klavye boyutunda.
Tamamen size kalmis. Iki ürün arasindaki temel fark, scope tam boy iken, TKL Deluxe, TKL klavye boyutunda.
Teşekkürler.
Aslında TKL Deluxe ve Scope RX arasında switch anlamında devasa fark var. TKL Deluxe klasik Cherry MX switch kullanıyorken Scope RX ROG RX 100M optik switch kullanıyor, bu yanlışı da düzeltmiş olayım.
TKL Deluxe'nin benim nazarımda fiyat avantajı Scope RX karşisında çok zayıf. Tam boy alın, optikten vazgeçmeyin derim.
Bakın bunu yeni gördüm. Scope RX alın geçin, net.
TKL Deluxe'nin benim nazarımda fiyat avantajı Scope RX karşisında çok zayıf. Tam boy alın, optikten vazgeçmeyin derim.
Aslında TKL Deluxe ve scope RX arasında Switch anlamında devasa fark var. TKL Deluxe klasik Cherry MX Switch kullanıyorken scope RX ROG RX 100M optik Switch kullanıyor, bu yanlışı da düzeltmiş olayım.
TKL Deluxe'nin benim nazarımda fiyat avantajı scope RX karşisında çok zayıf. Tam boy alın, optikten vazgeçmeyin derim.
O zaman scope RX tercih edeceğim.