Sony WH-CH520, Anker Q30 ve 1MORE Sonoflow arasındayım. Aralarındaki farklar nedir? Dün Q30 alacaktım ancak bir anda fiyatı arttı alamadım, karar vermeden önce de tekrar soruşturmak istedim. Maksimum 3000 TL fiyat bandında önerileriniz nelerdir?
Q30 için düzgün kullanmazsan kırılıyor diyorlar, sesine de laf eden var, 1MORE için de ses kalitesi daha iyi diyorlar arada kaldım ben de. Sony ile Q30 arasındaki fark nedir?
Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Bluetooth Kulaklık fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Bluetooth Kulaklık en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Bluetooth Kulaklık fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sennheiser HD 458BT ANC Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Bluetooth Kulaklık en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Q30 için düzgün kullanmazsan kırılıyor diyorlar, sesine de laf eden var, 1MORE için de ses kalitesi daha iyi diyorlar arada kaldım ben de. Sony ile Q30 arasındaki fark nedir?
The Anker Soundcore Life Q30 Wireless are budget-friendly over-ear headphones. They stand out from the pack, thanks to their noise cancelling (ANC) system, which...