Bütçe
3000

yigido00

Uzman
Sony WH-CH520, Anker Q30 ve 1MORE Sonoflow arasındayım. Aralarındaki farklar nedir? Dün Q30 alacaktım ancak bir anda fiyatı arttı alamadım, karar vermeden önce de tekrar soruşturmak istedim. Maksimum 3000 TL fiyat bandında önerileriniz nelerdir?

Q30 aralarındaki en iyi kulaklık diyebilirim, arada düşüyor biraz bekleyebilirsiniz. 1MORE'u denemedim fakat ikisi arasında inceleme illa vardır.
Q30 için düzgün kullanmazsan kırılıyor diyorlar, sesine de laf eden var, 1MORE için de ses kalitesi daha iyi diyorlar arada kaldım ben de. Sony ile Q30 arasındaki fark nedir?

Sony'nin sesi 15 dolarlık kulaklık gibi. Anker de dandik plastikten yapılma. Sennheiser en iyisi.
1000TL farka değer mi? Ayni zamanda Edifier WH950NB ve 450BT modellerine bakmistim, aralarindaki farklar neler?

Sony'nin sesi 15 dolarlık kulaklık gibi. Anker de dandik plastikten yapılma. Sennheiser en iyisi.
Q30 döver bu kulaklığı, Sennheiser diye markaya para vermekten başka bir şey değil.

Ayrıca arada hayvan gibi fiyat farkı var.

Q30 için düzgün kullanmazsan kırılıyor diyorlar, sesine de laf eden var, 1MORE için de ses kalitesi daha iyi diyorlar arada kaldım ben de. Sony ile Q30 arasındaki fark nedir?
1 senedir kullanıyorum, yere fırlattım, 10 kez düşürdüm, duvara çarptım kırık vs. yok.

Sadece bir defasında kulaklığın süngerinin dikişi açıldı, desteğe talep açtım her şey ücretsiz sıfır yolladılar.

Sony'le ikisi yakınlar ama ben Q30'un sesini daha iyi buldum denediğimde.

Q30 döver bu kulaklığı, Sennheiser diye markaya para vermekten başka bir şey değil.

Ayrıca arada hayvan gibi fiyat farkı var.
Dövemez. Grafigine bakarsan ögrenirsin. Ayrıca adamın bütçesi 3000 TL ben 400 TL aşmışım.
Bu attığım kulaklık 458bt'nin eski versiyonu. Bu bile Ankerden iyi. Sennheiser HD 4.40 BT Wireless Review