brky_solak
Başarılı
Aklımda Anker Librety 4 NC var. Bu fiyat aralıklarında veya az da olsa üstünde olacak şekilde kulaklık önerirseniz sevinirim. Anker kullanan arkadaşlar memnun mu?
Ses olarak yakınlar ama bir iki tık daha düz model daha iyi diye biliyorum. 800₺ daha fazla vermeye değecek bir farkı var mı?
Bence buna bak bi. Orta segmente mümkün olduğunca para harcamayın.Ses olarak yakınlar ama bir iki tık daha düz model daha iyi diye biliyorum. 800₺ daha fazla vermeye değecek bir farkı var mı?
Hocam buna zamanında sıcak bakmadığım için almamıştım. Şu an huawei freebuds 6i ve anker gibi modellere yöneldim. Ya da hiçbir şey bulamazsam beats için bütçe zorlayacağım ama o da biraz zor duruyor.Bence buna bak bi. Orta segmente mümkün olduğunca para harcamayın.
Huawei alma. Attığım kulaklık Ankerden iyi ses veriyor. Yurt dışında aralarında 20 dolar fark var ve buds fe daha iyi.Hocam buna zamanında sıcak bakmadığım için almamıştım. Şu an huawei freebuds 6i gibi modellere yöneldim. Ya da hiçbir şey bulamazsam beats için bütçe zorlayacağım ama o da biraz zor duruyor.
Buds 2 nasıldır? İOS kullanımında bu kulaklıklarda bir sorun veya performans kaybı oluyor mu?Huawei alma. Attığım kulaklık Ankerden iyi ses veriyor. Yurt dışında aralarında 20 dolar fark var ve buds fe daha iyi.
Hayır aynı. Sadece Samsung da daha kolay bağlanıyor. Bence buds fe yi al. Sonra airpods 2 pro almaya çalış ileride.Buds 2 nasıldır? İOS kullanımında bu kulaklıklarda bir sorun veya performans kaybı oluyor mu?
Anladım hocam yardımınız için teşekkürler.Hayır aynı. Sadece Samsung da daha kolay bağlanıyor. Bence buds fe yi al. Sonra airpods 2 pro almaya çalış ileride.