Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Aynisinin 12450H'lisini kullaniyorum. Dusunebilirsin.
samicenk
Üyecik
8 GB Ram az değil mi hocam? Sekmelerle içli dışlı olan biriyim. 30.700 bandında 24 GB Ramli Lenovo LOQ görmüştüm.Aynisinin 12450H'lisini kullaniyorum. Dusunebilirsin.
- Makaleler
- 23
Soylemeyi unuttum. RAM yukseltmesi icin servise verin laptopu. LOQ cihazlarda su an anakart yanma problemi gundemde. Bu butcede ya Acer ya da ASUS alin.8 GB Ram az değil mi hocam? Sekmelerle içli dışlı olan biriyim. 30.700 bandında 24 GB Ramli Lenovo LOQ görmüştüm.
samicenk
Üyecik
Asus TUF serisi nasıldır hocam bilgin var mı? Sık görüyorum.Soylemeyi unuttum. RAM yukseltmesi icin servise verin laptopu. LOQ cihazlarda su an anakart yanma problemi gundemde. Bu butcede ya Acer ya da ASUS alin.
- Makaleler
- 23
90 derecelere kadar cikiyor sicakliklari. Pil omru uzun Acer'e kiyasla. Fazla isindigindan dolayi throttle yani FPS dususleri yasanabiliyor. Fakat iyi bir termal macun kullanirsan bir nebzede olsa soguyacaktir. ASUS olsun ve RAM'i yuksek olsun dersen bu modeli oneririm.Asus TUF serisi nasıldır hocam bilgin var mı? Sık görüyorum.
samicenk
Üyecik
Teşekkürler hocam, listeye aldım bu bilgisayarı.90 derecelere kadar cikiyor sicakliklari. Pil omru uzun Acer'e kiyasla. Fazla isindigindan dolayi throttle yani FPS dususleri yasanabiliyor. Fakat iyi bir termal macun kullanirsan bir nebzede olsa soguyacaktir. ASUS olsun ve RAM'i yuksek olsun dersen bu modeli oneririm.
4050 2K ekran için yetersiz olsa da 1080p çözünürlükte kullanılırsa alınır.
Yeni konular
-
Bir mesaj düzenlendikten sonra atılan emojiler kaldırılsın
- Andrea Kimi Antonelli
-
-
-
-
-
-
-
-