Bu karar durumlarını hiç görmeden dün sabah saatlerinde mouse sipariş ettim. En son ürünüm kargolandı havaalanı deposunda görünüyordu. Benim siparişim bu durumdan etkilenecek mi? Sanırsam aynı durumu yaşayanlar olmuş ama aynı günlerde mi emin olamadığım için sormak istedim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir şey olmaz, yasa yürürlüğe girmeden önce satın alınan ürünler muaftır.
Temu yerleşik temsilci statüsüne girmiyor sanırım. Mevzu bu mu?
yavinas
Yetkin
Umarım geçer ya. Geçmezse para iadesi yaparlar ama aldığım şeyin çok isteyerek almıştım.
Benim de siparişim var. Geçmesini temenni etmekten başka bir şey gelmiyor maaalesef.
Sanırsam evet.Temu yerleşik temsilci statüsüne girmiyor sanırım. Mevzu bu mu?
Umarım geçer ya. Geçmezse para iadesi yaparlar ama aldığım şeyin çok isteyerek almıştım.
Umarım geçer hocam hepimizin. İlk defa alışveriş yapıyorum ben, tam bu zamana denk gelmesi üzücü oldu. Ürünlerin durumlarıyla ilgili haberdar etmemiz iyi olur en azından bu konu altında.Benim de siparişim var. Geçmesini temenni etmekten başka bir şey gelmiyor maaalesef.
Sanırsam kimse kesin olarak bir bilgiye sahip değil bu konuda, bir açıklama yapsalar iyi olur muş nerelerde geçerli nerelerde değil diye. Recep Baltaş'ın tweetine göre bu işler yalan olacak artık.Bende mouse sipariş ettim (Ajazz159p). şu an gümrükte herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
yavinas
Yetkin
Bakalım. Bekleyip göreceğiz. Gelmesi 12 günü falan buluyor. Ürünlerin.Sanırsam evet.
Umarım geçer hocam hepimizin. İlk defa alışveriş yapıyorum ben, tam bu zamana denk gelmesi üzücü oldu. Ürünlerin durumlarıyla ilgili haberdar etmemiz iyi olur en azından bu konu altında.
Sanırsam kimse kesin olarak bir bilgiye sahip değil bu konuda, bir açıklama yapsalar iyi olur muş nerelerde geçerli nerelerde değil diye. Recep Baltaş'ın tweetine göre bu işler yalan olacak artık.
Müşteri hizmetleri ile konuştum. Temsilci hakkında bilgi vermedi. Ama ürünlerin zamanında elime ulaşacağını söyledi. Göreceğiz bakalım.Temu eminim Türkiye'den çok fazla para kazanıyordur. 1 tane temsilci atamayı çok görmezler. Bir problem olmaz.
Mesh
Uzman
Ben de 2.kez aldım büyük şanssızlık ya. Benim en hızlı teslimat 6 gün içerisinde gözüküyor şu an Çin içi transfer sürecinde yazıyor gelişme olursa yazarım buraya.Sanırsam evet.
Umarım geçer hocam hepimizin. İlk defa alışveriş yapıyorum ben, tam bu zamana denk gelmesi üzücü oldu. Ürünlerin durumlarıyla ilgili haberdar etmemiz iyi olur en azından bu konu altında.
Sanırsam kimse kesin olarak bir bilgiye sahip değil bu konuda, bir açıklama yapsalar iyi olur muş nerelerde geçerli nerelerde değil diye. Recep Baltaş'ın tweetine göre bu işler yalan olacak artık.
Müşteri hizmetlerine sormayı deneyecektim ama yoğunluktan dolayı bağlanmıyor, zaten Türkçe'de bilmiyorlar ama deneyecektim.
Bunu yapmanız iyi olmuş hocam. Bende durum şu an böyle,Bakalım. Bekleyip göreceğiz. Gelmesi 12 günü falan buluyor. Ürünlerin.
Müşteri hizmetleri ile konuştum. Temsilci hakkında bilgi vermedi. Ama ürünlerin zamanında elime ulaşacağını söyledi. Göreceğiz bakalım.
yavinas
Yetkin
Ben dün verdim siparişi. Sadece ödeme tamamlandı olarak gözükmekte henüz.