Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bu karar durumlarını hiç görmeden dün sabah saatlerinde mouse sipariş ettim. En son ürünüm kargolandı havaalanı deposunda görünüyordu. Benim siparişim bu durumdan etkilenecek mi? Sanırsam aynı durumu yaşayanlar olmuş ama aynı günlerde mi emin olamadığım için sormak istedim.
Umarım geçer hocam hepimizin. İlk defa alışveriş yapıyorum ben, tam bu zamana denk gelmesi üzücü oldu. Ürünlerin durumlarıyla ilgili haberdar etmemiz iyi olur en azından bu konu altında.
Sanırsam kimse kesin olarak bir bilgiye sahip değil bu konuda, bir açıklama yapsalar iyi olur muş nerelerde geçerli nerelerde değil diye. Recep Baltaş'ın tweetine göre bu işler yalan olacak artık.
Umarım geçer hocam hepimizin. İlk defa alışveriş yapıyorum ben, tam bu zamana denk gelmesi üzücü oldu. Ürünlerin durumlarıyla ilgili haberdar etmemiz iyi olur en azından bu konu altında.
Sanırsam kimse kesin olarak bir bilgiye sahip değil bu konuda, bir açıklama yapsalar iyi olur muş nerelerde geçerli nerelerde değil diye. Recep Baltaş'ın tweetine göre bu işler yalan olacak artık.
Ben de 2.kez aldım büyük şanssızlık ya. Benim en hızlı teslimat 6 gün içerisinde gözüküyor şu an Çin içi transfer sürecinde yazıyor gelişme olursa yazarım buraya.
Müşteri hizmetlerine sormayı deneyecektim ama yoğunluktan dolayı bağlanmıyor, zaten Türkçe'de bilmiyorlar ama deneyecektim.