Arkadaşım için alınacak. Kendisi güzel FPS alsın istiyor ve sorun çıkarmamasını. İlk başta Victus önermiştim ancak kronik sorun ortaya çıkınca hall sensörde, vazgeçtim. Lenovo LOQ geldi aklıma. Önerileriniz neler?
Acer pek sağlam gözükmüyor. Güzel bilgisayar üretiyorlar ancak şu menteşe sorunu. Acer ve Packerd bell yıllardır aynı şey. Akakçe siteleri çökmüş. Açılmıyor. Mümkünse hocam epeyden falan gönderebilir misiniz?2K cikip bu LOQ'u alsin.
Cikamazsa Nitro 5.
![]()
Acer Nitro 5 AN515-58-50FK NH.QLZEY.004 i5-12500H 8 GB 1 TB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58-50FK NH.QLZEY.004 i5-12500H 8 GB 1 TB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-58-50FK NH.QLZEY.004 i5-12500H 8 GB 1 TB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 26.599,00 TL'den...www.akakce.com
Acer'i kullaniyorum ve bir sorun yasamadim mentese kisminda. Fakat bunun tartismasina gerek yok. Lenovo daha iyi.Acer pek sağlam gözükmüyor. Güzel bilgisayar üretiyorlar ancak şu menteşe sorunu. Acer ve Packerd bell yıllardır aynı şey. Akakçe siteleri çökmüş. Açılmıyor. Mümkünse hocam epeyden falan gönderebilir misiniz?
iGPU yok bu yüzden pil kullanımında 2-3 saat maksimum götürür.Acer'i kullaniyorum ve bir sorun yasamadim mentese kisminda. Fakat bunun tartismasina gerek yok. Lenovo daha iyi.
iGPU olan laptoplar 3-4 saat goturuyor cogu zaman. Yani arada maksimum 2 saat fark oluyor. Fakat ben 4050 yerine 4060'i bu fiyatlarda tercih ederim. Bu fiyata baska 4060 yok zaten. 38-39 bine cikmak lazim.iGPU yok bu yüzden pil kullanımında 2-3 saat maksimum götürür.
Tabii 4060 için pilden vermeye değer. Işlemci kötü bir işlemci değil sadece iGPU yok. Yani şarjda olsun veya olmasın her zaman RTX 4060'ı kullanacak bilgisayar. Fakat benim aklımda olan soru ise şu; her zaman harici ekran kartını kullanırsa laptop sürekli ısınmaz mı? Ayrıca harici ekran kartı da zamanla deforme olmaz mı?iGPU olan laptoplar 3-4 saat goturuyor cogu zaman. Yani arada maksimum 2 saat fark oluyor. Fakat ben 4050 yerine 4060'i bu fiyatlarda tercih ederim. Bu fiyata baska 4060 yok zaten. 38-39 bine cikmak lazim.
Mantikli bir noktaya degindin. LOQ'lar askeri sinif dayaniklilik ve sogutmaya sahip. Surekli isindigina dair bir somut veri yok elimizde. Mesela ASUS 'un TUF serisi iGPU'ya sahip olmasina ragmen daha fazla isiniyor. Laptopun termal basarimi ve kasasi iyiyse sorun olmaz.Tabii 4060 için pilden vermeye değer. Işlemci kötü bir işlemci değil sadece iGPU yok. Yani şarjda olsun veya olmasın her zaman RTX 4060'ı kullanacak bilgisayar. Fakat benim aklımda olan soru ise şu; her zaman harici ekran kartını kullanırsa laptop sürekli ısınmaz mı? Ayrıca harici ekran kartı da zamanla deforme olmaz mı?
Normalde 40 bine Ryzen 5 8645HS'li bir 4060 Lenovo LOQ alacaktım ama pil ömründen vererek 32 bine attığınız LOQ'u almayı düşünüyorum bende. Aradaki fiyat farkı çok fazla çünkü. 32 bine 4050 laptoplar var sadece.Mantikli bir noktaya degindin. LOQ'lar askeri sinif dayaniklilik ve sogutmaya sahip. Surekli isindigina dair bir somut veri yok elimizde. Mesela ASUS 'un TUF serisi iGPU'ya sahip olmasina ragmen daha fazla isiniyor. Laptopun termal basarimi ve kasasi iyiyse sorun olmaz.
Evet mantikli olur. Fakat 40 bine islemci verimliliginden dolay bu cihazi oneririm. RAM ekletmesi oneririm.Normalde 40 bine Ryzen 5 8645HS'li bir 4060 Lenovo LOQ alacaktım ama pil ömründen vererek 32 bine attığınız LOQ'u almayı düşünüyorum bende. Aradaki fiyat farkı çok fazla çünkü. 32 bine 4050 laptoplar var sadece.