Herkese iyi günler. Maksimum 32.000 TL bütçem var. Bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonları önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 32.000 TL
Ne tarz kullanımınız var? Galaxy S25FE bakılabilir günlük kullanım için. İyi bir işlemcisi var ve kamera olarak güzel. Xiaomi Mi 15T’de bakılabilir, aynı şekilde o da günlük kullanıma hitap ediyor. Ve kamera olarak güzel.Herkese iyi günler. Maksimum 32.000 TL bütçem var. Bu bütçeye alınabilecek en iyi telefonları önerir misiniz?
Hocam günlük kullanım olucak, kamerası iyi olmalı, mobil oyun oynamıyorum o yüzden o kısmı önemli değilNe tarz kullanımınız var? Galaxy S25FE bakılabilir günlük kullanım için. İyi bir işlemcisi var ve kamera olarak güzel. Xiaomi Mi 15T’de bakılabilir, aynı şekilde o da günlük kullanıma hitap ediyor. Ve kamera olarak güzel.
O zaman dediğim telefonlar iyi, onlara bakabilirsiniz.Hocam günlük kullanım olucak, kamerası iyi olmalı, mobil oyun oynamıyorum o yüzden o kısmı önemli değil
O zaman dediğim telefonlar iyi, onlara bakabilirsiniz.
Tamamdır hocam S25FE modeline bakacağım. Teşekkürler.
- Makaleler
- 23
Butce bu cihaza cikarsa oneririm. Kamerasi S25 FE'den daha iyi fotograf ve video cekiyor.
www.epey.com
Nothing Phone (3)
Nothing Phone (3) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
bymfw4
Uzman
Samsung Shop eğitim indirimi ile Samsung Galaxy S25 FE. 32.000 TL'ye geliyor.