32.000 TL'ye iPhone önerisi

Bütçe
32.000 TL

pEmirq

Uzman
Merhaba, maksimum 32.000 TL bütçem var.

Sadece iPhone Pro veya Pro Max istiyorum, diğer telefon modellerini düşünmüyorum. Tercihen 256 GB, grafit/siyah renk, oyun ve uygulamalarda güçlü, kamerası ve pili iyi, tasarımı güzel bir model arıyorum.

Yenilenmiş de olabilir ki bu bütçede yüksek ihtimalle sadece yenilenmişler vardır. Ayrıca 32K'yı kesinlikle geçemem.

Sahibinden'de 2. el, kullanım süresi olmayan ve IMEI/şebeke konusunda sorun yaşatmayacak bir Pro veya Pro Max varsa onu da değerlendirebilirim. Böyle bir cihaz bilen varsa önerebilir mi?

Ben bu telefonu düşünüyorum. Tam emin olamadım. Sizce alınır mı, yoksa bu bütçede başka bir Pro/Pro Max önerir misiniz?

Lütfen “iPhone alma, S24 FE falan al” tarzı öneriler verecekseniz cevap yazmazsanız sevinirim.

(Hiç düşünmüyorum 32K'ya güzel iPhone alınacağını ama şansımı deneyeyim.)

32 bin lira bütçeyle TR garantili 13 Pro veya 14 Pro alamazsın. TR tarafında bu paraya sadece yenilenmiş 12 Pro falan var. 12 Pro alınmaz. Pili 2815 mAh, çabuk biter. Ekranı 60 Hz, akıcı değil. Yük altında çabuk ısınır ve parlaklık düşürür. Sırf arkasında 3 kamera var diye bu devirde 12 Pro'ya 32K vermek paranı ziyan etmektir.

Tek mantıklı seçenek Yurt Dışı iPhone 14 Pro Max almaktır. Sahibinden üzerinde bu bütçeye temizini bulursun. A16 işlemcisi güçlüdür, pili gün boyu gider, ekranı 120 Hz'dir ve kamerası çok daha iyidir.

YD cihazda yılda 8 ay kullanım hakkın olur (4 ay fiziksel SIM + 4 ay e-SIM). Kapanan 4 ayda yanında ucuz bir iPhone taşıyıp aramaları ve interneti 14 Pro Max'e aktararak kullanırsın. 1 Ocak'ta süreler tekrar sıfırlanır.

Hocam, 17 Pro Max bile var, 35'e falan ama bana çok sahte gibi geldi, emin değilim. 16 Pro Max'ler daha çok mantıklı geldi bana; tabii siz daha iyi bilirsiniz, hangisini almam lazım?

Hocam, 17 Pro Max bile var, 35'e falan ama bana çok sahte gibi geldi, emin değilim. 16 Pro Max'ler daha çok mantıklı geldi bana; tabii siz daha iyi bilirsiniz, hangisini almam lazım?

O ilanların tamamı %100 sahte ve dolandırıcılık. Sakın tek kuruş kaptırma.

Bugünün piyasasında 35 bin liraya ne 16 Pro Max ne de 17 Pro Max alabilirsin. Yurt dışı piyasasında bile o cihazların temiz ikinci eli o paralara imkanı yok düşmez. Sahibinden'deki o 30-35 bin liralık 16 Pro Max ve 17 Pro Max'ler ya içi Android çalışan toplama çakma kasalardır ya da "kapora at otobüse vereyim" diyen dolandırıcılardır.

32-35 bin TL bütçe bandında alabileceğin gerçek ve en üst seviye yurt dışı cihaz yurt dışı iPhone 14 Pro Max'tir. 16 veya 17 Pro Max rüyalarına kapılıp paranı çakma telefonlara veya dolandırıcılara kaptırma, hedefin net 14 Pro Max olsun.

32'ye 16 Pro Max bulursun ama %90 toplama cihaz olur. Hatta 90 değil %100 toplama cihazlar kimse babasının hayrına 30 bine 16 Pro Max vermez. Temizinden 14 Pro Max al veya 15 Pro. İlla Pro kullanmak istiyorum demeseydin ikinci el yurt içi 14 al derdim ama Pro veya Pro Max istiyorsan mecbur yurt dışı yönelmek zorundasın. Telefonuda iyice incele toplama çıkmasın

Hocam eğer gerçekten iyiyse düz 14'ü alabilirim. 14 Pro ile arasında ne fark var pek bilmiyorum, sadece kamera ve pil değişiyor diye biliyorum.

Hocam eğer gerçekten iyiyse düz 14'ü alabilirim. 14 Pro ile arasında ne fark var pek bilmiyorum, sadece kamera ve pil değişiyor diye biliyorum.

Hocam, fiyatlara baktım da 14 yerine 13 Pro da geliyor aynı paraya. Yurt içi temizinden bir 13 Pro da bakabilirsiniz; 14'ten daha iyi bir tercih olur.

Bulabilirsen 16e al TR. Fiyatları 40 binin altı ama 32'ye bulabilir misin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…