deniz745

Uzman
LG 55QNED70A6A 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV

Geçen gün bir konu açmıştım konuyla ilgili. Televizyon seçme aşamasındaydım, TCL alacaktım lakin aradığımda kuramadıklarını öğrendim. O yüzden tek seçeneğim bu kalıyor benim için. Bu televizyonun iyi kötü özelliklerini sıralayabilecek var mı? Duvara takılır mı? 55 inç çok küçük mü ve yandan bakıldığında renk solması görülür mü? Çoğu kişi bana bu bütçede en iyisinin bu TV olduğunu söyledi ama yine de içim rahat etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani TLC'den gelip neden kurmuyorlarmış sebep verdiler mi? Hocam sorunuza cevap verirsemde Phillips pus 9000 55 inç modeli var 120-144 Hz ambligth aydınlatmalı 3 tarafıda LED o model indirime girmiyor. Girse onu önereceğim ama bu da 35.000 idi bütçeniz başkası ile karıştırmadıysam. 55 küçük geledebilir gelmeyedebilir odanın boyutuna bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Bu baktığınız modelde fena değil bana akşamüstü 6 7 gibi etiket atarsanız sizin için bakarım. Araştırma yaparım detaylı olarak bende yeni TV alacağım benim açımdanda iyi olur. Bu modelde güzel ama bilginiz olsun. Bu arada bılgın olsun bu model webOS ondan dolayı belli başlı uygulamalar yok.

Nasıl yani TLC'den gelip neden kurmuyorlarmış sebep verdiler mi? Hocam sorunuza cevap verirsemde Phillips pus 9000 55 inç modeli var 120-144 Hz ambligth aydınlatmalı 3 tarafıda LED o model indirime girmiyor. Girse onu önereceğim ama bu da 35.000 idi bütçeniz başkası ile karıştırmadıysam. 55 küçük geledebilir gelmeyedebilir odanın boyutuna bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Bu baktığınız modelde fena değil bana akşamüstü 6 7 gibi etiket atarsanız sizin için bakarım. Araştırma yaparım detaylı olarak bende yeni TV alacağım benim açımdanda iyi olur. Bu modelde güzel ama bilginiz olsun. Bu arada bılgın olsun bu model webOS ondan dolayı belli başlı uygulamalar yok.

https://www.a101.com.tr/elektronik/...smart-led-ambilight-tv_p-26054225?utm_source= _ buna bakabilirsiniz bu attığım sizin attığınızdan daha iyi bilginiz olsun. Bu da ürünün sitesinde detaylı olarak tanıtımı https://www.philips.com.tr/c-p/65PUS8909_62/theone-65pus8909-4k-ambilight-tv PS5 ve normal kullanımda Hz ayarlayabiliyorsunuz. 60 120 144 vb gibi. Daha önce A101'den köy için TV aldım sorun yaşamadım. Satıcı konusunda kafanızda karışıklık olursa diye diyorum.

İlave olarak akım korumalı kaliteli bir prizde alın. Bu tarz pahalı teknolojik cihazlarda hatta genel olarak çoğu ürün

İçin.

Son düzenleme:

https://www.a101.com.tr/elektronik/...smart-led-ambilight-tv_p-26054225?utm_source= _ buna bakabilirsiniz bu attığım sizin attığınızdan daha iyi bilginiz olsun. Bu da ürünün sitesinde detaylı olarak tanıtımı https://www.philips.com.tr/c-p/65PUS8909_62/theone-65pus8909-4k-ambilight-tv PS5 ve normal kullanımda Hz ayarlayabiliyorsunuz. 60 120 144 vb gibi. Daha önce A101'den köy için TV aldım sorun yaşamadım. Satıcı konusunda kafanızda karışıklık olursa diye diyorum.

İlave olarak akım korumalı kaliteli bir prizde alın. Bu tarz pahalı teknolojik cihazlarda hatta genel olarak çoğu ürün.

İçin.

Sağ olun hocam, ikisi arasında bir karşılaştırma yaparım.
Ama webOS ile titan hemen hemen aynı değil mi zaten? İkisine de crack yüklenilmiyor.
Kaldı ki ben sadece YouTube Netflix Prime Video tarzı şeyler kullanmak için alacağım. Maç falan izlemiyorum zaten.

Hocam bu videodaki yorumlar beni caydırdı. Bir tane iyi yorum yazan yok resmen, bir göz atar mısınız? Anakart sorunluymuş falan falan.
Bu akşam alacağım ben siz eğer 1 hafta sonra falan alacaksanız ben aldığım LG'nin incelemesini atarım. Ona göre 1. ağızdan tavsiye almış olursunuz.
Ayrıca bu Philips LED'miş. Sakın almayın.

Son düzenleme:
Ama webOS ile titan hemen hemen aynı değil mi zaten? İkisine de crack yüklenilmiyor.
Kaldı ki ben sadece YouTube Netflix Prime Video tarzı şeyler kullanmak için alacağım. Maç falan izlemiyorum zaten.

Phillips'in modeli daha iyi fiyat olarak da görsel olarak da uygun güncelleme aldıkça Phillips'te uygulamalar güncelleniyor bir de bilgin olsun LG'nin bu modelinde çok fazla ışık sızması şikayeti mevcut TLC var ama servis sorunundan bahsettiğiniz için TCL TV bakmadim şimdi yorumunuzu gördüm bu bütçelerde ne yazık ki böyle sizin baktığınız modelden daha iyi ama tabii ki sorunları vardır hiçbir teknolojik ürüne kefil olmam ben TLC 65Q6C modelini alacağım ben. Aktif kullandığım TV Phillips olduğu için 6 yıldır sorunda yaşamadım için onu önerdim LG ninde en büyük sorunu ışık sızması.Bu baktığınız modelde mevcut.

Hocam bu videodaki yorumlar beni caydırdı. Bir tane iyi yorum yazan yok resmen, bir göz atar mısınız? Anakart sorunluymuş falan falan.
Bu akşam alacağım ben siz eğer 1 hafta sonra falan alacaksanız ben aldığım LG'nin incelemesini atarım. Ona göre 1. ağızdan tavsiye almış olursunuz.
Ayrıca bu Philips LED'miş. Sakın almayın.

Bu tarz yorumları her TV için yapıyorlar her ürün aynı üründe olsa sorunlu vb olabilir. Bekleyin geçen size LG'nin bir modelini önermiştim 40 k idi onu 45 bandına bulursanız alın ya da Phillips pus 9000 55 inç olan model var oda şu an 40 k ikisi de güzel cihaz ondirime girince onlara bir bakin medimartk vatan üzerinden.

Son düzenleme:
Phillips'in modeli daha iyi fiyat olarak da görsel olarak da uygun güncelleme aldıkça Phillips'te uygulamalar güncelleniyor bir de bilgin olsun LG'nin bu modelinde çok fazla ışık sızması şikayeti mevcut TLC var ama servis sorunundan bahsettiğiniz için TCL TV bakmadim şimdi yorumunuzu gördüm bu bütçelerde ne yazık ki böyle sizin baktığınız modelden daha iyi ama tabii ki sorunları vardır hiçbir teknolojik ürüne kefil olmam ben TLC 65Q6C modelini alacağım ben. Aktif kullandığım TV Phillips olduğu için 6 yıldır sorunda yaşamadım için onu önerdim LG ninde en büyük sorunu ışık sızması. Bu baktığınız modelde mevcut.

Bu tarz yorumları her TV için yapıyorlar her ürün aynı üründe olsa sorunlu vb olabilir. Bekleyin geçen size LG'nin bir modelini önermiştim 40 k idi onu 45 bandına bulursanız alın ya da Phillips pus 9000 55 inç olan model var oda şu an 40 k ikisi de güzel cihaz ondirime girince onlara bir bakin medimartk vatan üzerinden.

TV gerçekten LED mi hocam? Biz biraz uzaktan izleyeceğiz gördüğüm incelemeler hep dibine giriyor. Salon biraz büyük olduğu için daha yakına konumlandıramıyorum, spordan gelince mezurayla da ölçerim kaç metre olduğunu.

TV gerçekten LED mi hocam? Biz biraz uzaktan izleyeceğiz gördüğüm incelemeler hep dibine giriyor. Salon biraz büyük olduğu için daha yakına konumlandıramıyorum, spordan gelince mezurayla da ölçerim kaç metre olduğunu.

Şu an 2 adet 40 klik model önerdim TCL size uymadığı için TCL oneremedim onların fiyatının 35 civarına düşmesini bekleyin ona göre hareket edin bence ama keşke TCL ile sorununuz olmasaydı.

Şu an 2 adet 40 klik model önerdim TCL size uymadığı için TCL oneremedim onların fiyatının 35 civarına düşmesini bekleyin ona göre hareket edin bence ama keşke TCL ile sorununuz olmasaydı.

Hocam 40k lara çıkamam 32 33 falan okey benim için ama servisi aradığımda bu modelin tam karşıdan izlenmesi gerektiğini öğrendim kararsızım bilmiyorum.

Daha başındayız ilerleyen günlerde olursa diye diyorum. Phillips pus9000 55 inç olan model birde LG kısmında ise LG 55QNED82A6B 55 bu model LG olanın düşme ihtimali yüksek