32.000 TL'ye Samsung S25 FE alınır mı?

7303

Uzman
Bu fiyata bu ürün alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif yok sanırım çünkü Xiaomi, Oppo gibi markaların tasarımı telefonun duruşu beğenmiyorum, ayrıca Xiaomi'de reklam vs. gibi olması ve bu tarz markaların bir süre sonra hantallaştığını düşünüyorum. Karar vermekte zorlanan birisiyim, yurt dışı IPhone'da seçeneklerimin arasında fakat 10K vs daha çıkmam lazım. Ayrıca garantisi olmayacak ve 8 ay kullanabileceğim. Düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:

Al geç bu fiyata gayet iyi. Çinliler kağıt üstünde iyi donanım sergiliyor ama eksiklikleri bol oluyor. Samsung'un da eksiklikleri var ama senin için Samsung en uygunu.

Bir telefon için neden yurt dışına gidip alıp 4ay 8ay bilmem ne kadar SIM kayıtlarıyla cartı curtuyla uğraşmaya gerek var ki
Tam tersi Samsung daha iyi IPhone'den.
25FE alınır
Xiaomileri bende sevmiyorum galeride reklam çıkartıyor saçmalığa bak.

Alinir. Su anki fiyatiyla guzel bir telefon. Sadece iPhone'lar daha kompakt yapida oluyorlar. Bu telefon tugla gibi. Eger kompakt bir telefon istersen duz S25'e veya S24'e de bakabilirsin.

Büyük ekran dısı tuğla değil hocam o tanıma uymaz.
S24 FE S23 FE hem büyükler, hem de inanılmaz ağır ve kalınlar. Onlar o tanıma daha çok uyuyor.

Olsun yine de cebe sigmiyor 6.7 inc telefonlar. Benim icin cebe sigmayan telefon tugladir.

Hocam herkes için öyle olmuyor ya büyük olması bazıları için eksi bazıları için artı.
S22'den daha ince telefon
Tuğla yerine çok büyük deseydiniz kesinlikle haklı olurdunuz. Bu telefon o tanımı pek hak etmiyor şahsen.

Benim icin telefonun tugla olmasi icin buyuk olmasi yeterli. Fakat dedigin gayet dogru. Bazilari icin buyuk ekran pozitif etken.

Telefonu gidip denedim ekranı bana çok rahatsızlık vermedi açıkçası tutuş hissiyatı falan iyi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…