- Makaleler
- 23
Ekran farkinda fark yok pek. İkisi de LTPO panele sahip. A33 ile arada bayagi fark var.Ekran ve RAM farkı peki? A33 ile aralarındaki fark ne kadar ekran konusunda?
Ekran farkinda fark yok pek. İkisi de LTPO panele sahip. A33 ile arada bayagi fark var.Ekran ve RAM farkı peki? A33 ile aralarındaki fark ne kadar ekran konusunda?
Epey'de A33'ün ekranı daha iyi olarak gozukuyor o yuzden sormustum tesekkurler. 8 GB RAM olması sorun olmaz sanırsam, yeterli.Ekran farkinda fark yok pek. İkisi de LTPO panele sahip. A33 ile arada bayagi fark var.
Epey'in buglarindan biri olmali. Rica ederim. 8 GB RAM Samsung tarafinda yeterli. Ornegin Xiaomi tarafinda minimum 12 GB lazim. Fakat telefon bu PC degil. RAM miktarina bakilarak telefon almak sacma olur.Epey'de A33'ün ekranı daha iyi olarak gozukuyor o yuzden sormustum tesekkurler. 8 GB RAM olması sorun olmaz sanırsam, yeterli.
Amazon üzerinden CepHaneTeknoloji satıcısından alıyorum o zaman hocam.Epey'in buglarindan biri olmali. Rica ederim. 8 GB RAM Samsung tarafinda yeterli. Ornegin Xiaomi tarafinda minimum 12 GB lazim. Fakat telefon bu PC degil. RAM miktarina bakilarak telefon almak sacma olur.
Mantikli. Hayirli olsun. Cihazda bir anormallik gorursen iade edersin. Sonucta hijyen urunu degil.Amazon üzerinden CepHaneTeknoloji satıcısından alıyorum o zaman hocam.
Aynı satıcıdan 2 sene once S24 Ultra satın almıstım diye hatırlıyorum. Tesekkurler.Mantikli. Hayirli olsun. Cihazda bir anormallik gorursen iade edersin. Sonucta hijyen urunu degil.
Epey sitesindeki bilgiler doğru değil. S25 FE açıkça daha iyi A33 modelinin ekranından. 120 Hz, daha fazla parlaklık ve LTPO özelliğine sahip.A33'ün ekranı ile aralarında neredeyse fark yok, bu doğru mu?
S24+ mağazalardan kaldırılmış, inceleyemedim. S25 FE güzel geldi onu alıyorum.Daha az güncelleme alacak dediğin 1 yıl. Zaten o süre kadar cihazları kullanmazsın da büyük ihtimal.