Görüntülü konuşma, şeker oyunu falan var en fazla. Uzun süre götürmesi yeterli olur. Kamerası da a serisinden iyidir diye düşünüyorum.

S24 FE modelinde sorunlar vardı, bu sorunlar S25 FE modelinde var mı? Şarjı ne kadar gider?

Belki a serisi kadar uzun gitmeyebilir (a serisinin daha düşük donanıma sahip olmasından dolayı)
Ama onun dısında kat ve kat daha iyi olur.
S24 FE'de bulunan ısınma ve düşük ekran süresi gibi sorunları bu cihazda daha duymadım.

S25 FE alacağım, cevap veren herkese çok teşekkürler. Son olarak sizce bu cihaz kasmadan kaç yıl kullanılabilir?

Bütün güncellemelerini (7 yıl) kaldırabileceğini düşünüyorum eğer çok kötü optimizasyon olmazsa. Yani 7 yılın üstünde kullanım ömrü olacağını düşünüyorum.

@Aakons, Yıl bazı olarak dikkate alman gerek. O 7 yıl söylemi esas olarak onu kastediyor. Zaten o kadar yılda o kadar OS çıkmayabilir. Bu nedenle Samsung'un söylemi daha çok yılı kastediyor.

Şimdi tekrar ailemle konuştum ikisine de S25+ alacağız. Amazon üzerinden alacağım, sorun yaşamam diye düşünüyorum.

S25 FE alınır mı? Uzun süre götürür mü? İşlemcisinin Exynos olması herhangi bir sorun çıkartır mı? S25+ ile aralarındaki farklar neler?
Ben Fe olan hiçbir cihazı tavsiye etmiyorum kamera olarakta, zamanla gelen kalite kontrol problemleriyle de amiral gemisi olmayan cihazlar her zaman can sıkıcı oluyor.